Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CJ Dâmboviţa i-a  eliberat societăţii Arctic,  Avizul tehnic nr. 175 din 11.07.2016 pentru fabrica de  maşini de spălat din comuna Ulmi

Autor:

Data: 21 iulie 2016, 13:37

  •  
  •  
  •  

Demersurile pentru  realizarea  unei fabrici de maşini de spălat în comuna dâmboviţeană  Ulmi, lângă Târgovişte, sunt în plin proces de desfăşurare.  La începutul săptămânii trecute, CJ Dâmboviţa i-a  eliberat societăţii Arctic,  Avizul tehnic  de la arhitectul şef, nr. 175 din 11.07.2016.Chiar preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a ţinut să sublinieze faptul că investiţia se va realiza, însă se urmează toate etapele legale: „La CJ Dâmboviţa am eliberat mai multe documente pentru acest obiectiv de investiţii  şi vreau să vă spun că există un interes şi din partea Arctic   care se ocupă  de realizarea formalităţilor legale dar şi din partea  administraţiei publice judeţene .

adrian tutuianu Am eliberat Certificatul de urbanism nr. 41 din 01.03.2016, în scopul costruire unitate de producţie  pentru maşini de spălat rufe şi maşini de spălat vase , depozit produse finite, laboratoare, birouri, cantină,platforme acoperite, parcări tiruri, parcări  autoturisme, cabină poartă şi organizare de şantier… al doilea document eliberat de CJ este Avizul de oportunitate nr.128 din 08.04.2016 şi cel de al treilea document  şi ultimul pentru că noi ne-am încheiat treaba  pe partea de atribuţii legale, este Avizul tehnic  de la arhitectul şef, nr. 175 din 11.07.2016.  ca urmare, rog pe”guriştii ” de Târgovişte  să se apunce de muncă şi să se lase de împrăştiat zvonuri care nu au nicio  obiectivitate   ”, a declarat Adrian Ţuţuianu. Noua unitate va produce maşini de spălat, o premieră în România. Arctic realizează pe piaţa locală doar frigidere şi congelatoare. Arctic, cel mai mare producător de electrocasnice din România, a realizat în 2014 în fabrica pe care o deţine pe piaţa locală la Găeşti, în judeţul Dâmboviţa circa 1,9 milioane de frigidere, din care 1,6 milioane au luat drumul exportului.Fabrica din Găeşti are însă o capacitate totală de producţie de 2,6 milioane de unităţi. După capacitatea de producţie, fabrica din Găeşti este cea mai mare din Europa continentală şi a doua cea mai mare de pe bătrânul continent, după cea a grupului Arcelik de la Eskisehir.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.