Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. În luna noiembrie se vor finaliza lucrările de modernizare a Pieţei „Mihai Viteazul”

Autor:

Data: 19 iulie 2016, 11:48

  •  
  •  
  •  

 De mai bine de o săptămână se lucrează  întens  la modernizarea Pieţei „Mihai Viteazul” din municipiul Târgovişte.  Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, viceprimarii Carmen Holşban şi Cosmin Bozieru şi city managerul Liviu Stoica au făcut o vizită de lucru pe şantierul  vizând  proiectul de modernizare a Pieţei „Mihai Viteazul” care se află în centrul municipiului reşedinţă de judeţ.

 Lucrările constau în modernizarea aleilor, amplasarea de pergole din lemn, rastele pentru biciclete, montarea cişmele, bănci, jardiniere, refacerea iluminatului public, realizarea de instalaţii sanitare şi electrice:CRISTIAN STAN

Avem şantierul de  la Piaţa Mihai viteazul. Este un proiect  la care noi am ţinut foarte mult. Un proiect pe care vrem să-l finalizăm în acest an faţă de  termenul contractual. Practic este vorba despre o reamenajare a Pieţei Mihai Viteazul, vom avea schimbate total aleile, vor fi plăci de granit, va fi montat mobilier urban, în general toată zona va fi schimbată radical . Valoarea iniţială a investiţiei a fost de 2,4 milioane lei, rezultatul în urma licitaţiei este 1,6 milioane lei. Acesta este primul pas de modernizare a zonei centrale , urmează Parcul Mitropoliei. Sperăm să atragem prin Ministerul Mediului o finanţare  pentru Parcul Mitropoliei şi totodată  cel mai important obiectiv va fi Piaţa Tricolorului. La momentul de faţă căutăm o finanţare, am identificat pe  OG 28, vrem  ca întreaga zonă coroborată   cu reabilitarea CJ şi cea a Cinematografului Independenţa, să rezulte o zonă unitară şi foarte atractivă ”, a declarat primarul Cristian Stan. Lucrările au o valoare de 1,6milioane lei iar constructorul a dat asigurări că lucrările vor fi gata undeva în luna noiembrie a acestui an.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.