Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Parcul Central din oraşul Pucioasa, igienizat de voluntari şi Primăria Pucioasa

Autor:

Data: 15 iulie 2016, 22:31

  •  
  •  
  •  

 Prima provocarea a primarului Costin Ana pentru  locuitorii  oraşului  Pucioasa  a fost deja lansată dar şi finalizată cu succes. Sub motto-ul  „Arătaţi-mi că vă iubiți orașul!!!”, edilul Costin Ana i-a invitat pe toţi locuitorii oraşului Pucioasa să participe la o acţiune de ecologizare a parcului central. Cu mic cu mare,  locuitorii oraşului Pucioasa în frunte cu primarul Costin Ana şi viceprimarul Dan Sprinceană, „înarmaţi” cu mănuşi şi saci ecologici, au igienizat  parcul central. Este o acţiune  iniţiată de primarul Costin Ana  şi a avut drept scop  conştientizarea de către  prichindei dar şi de către adulţi  să respecte natura şi tototodată s-a pus accent pe   încurajarea folosirii coşurilor de gunoi. Au fost  măturate şi spălate toate aleile asfaltate sau pavate, monumentul, scena, mobilierul specific din parc,  s-a tuns iarba şi s-a strâns gunoiul de pe toată suprafață parcului. parcul pucioasaAcestei acţiuni de ecoligizare  i s-au alăturat şi agenți economici din oraș.  Astfel de acţiuni vor continua în oraşul Pucioasa atât în cartiere cât şi în zona centrală a oraşului.

Curăţenia în parc am început-o acum patru zile şi asta pentru că acest parc este unul dintre realele puncte de atracţie ale acestui oraş şi vreau să le ofer oamenilor condiţii bune de care  să se bucure când vin în zonă, să se plimbe. Ceea ce ne-am dorit astăzi, este faptul că am vrut să-i facem pe cetăţeni să constietizeze că numai în urma unui efort  comun  putem să fim aduşi în situaţia în care să ne bucurăm de un oraş curat  şi în acelaşi timp am vrut să-i constientizez pe toţi  să urmează o perioadă în care trebuie  să ne schimbăm cu toţii. Venind şi muncind o jumătate de oră ca voluntari,  fie în parc sau în altă parte, cu siguranţă devenim mai responsabili şi nu mai aruncăm o hârtie, o ţigară pe jos.

 Vă anunţ oficial că în perioada următoaare  vom aplica la sânge legea. Începând de luni, Poliţia Locală va fi prezentă în parc  şi va aplica sancţiuni contravenţionale. În primul rând vom începe cu avertismente ”, a declarat primarul Constantin Ana. Este bine de stiut că începând de luni, 18 iulie, în Parcul Pucioasa se vor da avertismente şi chiar amenzi dacă  se va arunca gunoaie  la voia întâmplării.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.