Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte suferă la capitolul  investiţii mari din cauza indeferenţei Ministerului Sănătăţii

Autor:

Data: 14 iulie 2016, 13:10

  •  
  •  
  •  

La capitolul investiţii  mari,  Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte suferă şi asta datorită faptului că niciun ministru al Sănătăţii din Guvernul Tehnocrat nu a catadixit  să aloce fonduri pentru obiectivele de investiţii începute la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte sau altele care ar fi trebuit să demareze.  Noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dr. Claudiu Dumitrescu şi preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu  au susţinut o conferinţă de presă  în cadrul căreia au fost prezentate subiecte strict legate de activitatea unităţii spitaliceşti.

 În primul rând managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dr. Claudiu Dumitrescu a ţinut să sublinieze faptul că de săptămâna trecută,  locaţia centrală a unităţii spitaliceşti a fost racordată la un nou generator , investiţie în valoare de 1.270.000.000 lei vechi din bugetul propriu:

A fost achiziţionat şi înlocuit generatorul locaţiei centrale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. În cazul unor pene de curent, vechiul generat asigura doar parţial  funcţionalitatea doar la Blocul Operator şi Secţia  ATI. Noul generator este mult mai puternic şi asigură funcţionalitatea întregii locaţii  centrale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.  Valoarea generatorului este de 1.270.000.000 lei vechi şi a fost conectat duminica trecută. ”, a declarat dr. Claudiu Dumitrescu.spiatlul targoviste

 Preşedintele CJ, Adrian  Ţuţuianu nu a ezitat să sublinieze faptul că  investiţiile mari de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte  sunt blocate la acest moment, şi asta datorită faptului că Ministerul Sănătăţii nu a acordat finanţarea necesară. Şi aici putem aminti  Dispensarul TBC de la Târgovişte , Sanatoriul Moroeni, Secţia de Medicină Nucleară şi altele:

După numirea noii conduceri a spitalului am avut imediat o întâlnire  de lucru în cadrul căreia am stabilit anumite direcţii de acţiune. Mă iteresează în primul rând să găsim soluţii  de finanţare pentru lucrările de investiţii mari  pe care le are Spitalul Judeţean. Din păcate rezultatele pe care le avem până astăzi sunt nesatisfăcătoare. Nu am reuşit să convingem  până astăzi,  miniştrii Sănătăţii care s-au perindat în Guvernul tehnocrat  să sprijine aceste investiţii. Exemplul  cel  mai concret este  Dispensarul TBC de la Târgovişte  unde am executat lucrări de peste 1.300.000 de lei  şi nu avem niciun fel de alocare financiară dar am plătit  o parte din facturi din rezultatul activităţii  noastre desi există un contract încheiat  cu Ministerul Sănătăţii. Nu am reuşit să primim niciun fel de finanţare  pentru extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe, pentru Secţia de Medicină Nucleară, pentru Secţia TBC Moroeni unde licitaţia a fost făcută  si din lipsa resurselor financiare  nu putem încheia contractul de execuţie lucrări  şi avem o finanţare parţială pentru Staţia de Oxige. Am reluat demersurile şi cu actualul  ministru dar nu avem încă un răspus. Sper să avem un răspuns favorabil după rectificarea bugetară  ”, a afirmat Adrian Ţuţuianu, preşedinte CJ Dâmboviţa. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu este încă încrezător că va găsi sprijin la noul ministru al Sănătăţii după rectificarea bugetară.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.