Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Consiliul Judeţean Dâmboviţa este un partener tradiţional la PADINA FEST

Autor:

Data: 13 iulie 2016, 12:48

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa este un partener tradiţional al unuia dintre cele mai longevive festivaluri de muzică alternativă din România, PADINA FEST. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu  a spus că pregătirile sunt în toi iar în curând va avea loc şi o conferinţă de presă, legată de acest festival.

Evenimentul are loc pe Platoul Padina din Parcul Natural Bucegi,  şi se desfăşoară în perioada 28 -31 iulie 2016. La Padina vor sosi  unele dintre cele mai îndrăgite trupe de rock şi electro.PADINA FEST

Păstrând tradiţia, Orchestra Simfonică “Muntenia” a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa va susţine un recital-eveniment în cadrul festivalului, sâmbătă, în Peştera Ialomiţei şi duminică dimineaţă, pe Platoul Padina.

Nici în acest an nu vor lipsi activităţile sportive montane – căţărări pe stâncă, rapel, tiroliană, ateliere de aventură: “Pregătim Padina Fest. Suntem la cea de-a şaptea ediţie, anul acesta. Perioada este 28 iulie-31 iulie 2016.Sperăm să avem un număr mai mare de participanţi decât în anii anteriori . Din datele pe carele am de la hotelieri şi de la  deţinători de pensiuni în zonă, există o creştere important a numărului de cazări în zona  montană. Unii au o creştere de  peste 40-50% faţă de anul trecut.  Toate acestea arată potenţialul deosebit al zonei ceea ce mă motivează şi mai mult să finalizez cele două drumuri: DJ 713 şi DJ 714”, a afirmat Adrian Ţuţuianu, preşedinte CJ Dâmboviţa.

Ca de fiecare dată, promovarea Munţilor Bucegi şi a turismului la mare altitudine, dar si ridicarea gradului de educare montană prin impunerea unui regulament de festival şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural, rămân priorităţile Padina Fest şi pentru ediţia din 2016 a festivalului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.