JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Consiliul Judeţean Dâmboviţa este un partener tradiţional la PADINA FEST

Autor:

Data: 13 iulie 2016, 12:48

Consiliul Judeţean Dâmboviţa este un partener tradiţional al unuia dintre cele mai longevive festivaluri de muzică alternativă din România, PADINA FEST. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu  a spus că pregătirile sunt în toi iar în curând va avea loc şi o conferinţă de presă, legată de acest festival.

Evenimentul are loc pe Platoul Padina din Parcul Natural Bucegi,  şi se desfăşoară în perioada 28 -31 iulie 2016. La Padina vor sosi  unele dintre cele mai îndrăgite trupe de rock şi electro.PADINA FEST

Păstrând tradiţia, Orchestra Simfonică “Muntenia” a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa va susţine un recital-eveniment în cadrul festivalului, sâmbătă, în Peştera Ialomiţei şi duminică dimineaţă, pe Platoul Padina.

Nici în acest an nu vor lipsi activităţile sportive montane – căţărări pe stâncă, rapel, tiroliană, ateliere de aventură: “Pregătim Padina Fest. Suntem la cea de-a şaptea ediţie, anul acesta. Perioada este 28 iulie-31 iulie 2016.Sperăm să avem un număr mai mare de participanţi decât în anii anteriori . Din datele pe carele am de la hotelieri şi de la  deţinători de pensiuni în zonă, există o creştere important a numărului de cazări în zona  montană. Unii au o creştere de  peste 40-50% faţă de anul trecut.  Toate acestea arată potenţialul deosebit al zonei ceea ce mă motivează şi mai mult să finalizez cele două drumuri: DJ 713 şi DJ 714”, a afirmat Adrian Ţuţuianu, preşedinte CJ Dâmboviţa.

Ca de fiecare dată, promovarea Munţilor Bucegi şi a turismului la mare altitudine, dar si ridicarea gradului de educare montană prin impunerea unui regulament de festival şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural, rămân priorităţile Padina Fest şi pentru ediţia din 2016 a festivalului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google