Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Judeţul Dâmboviţa a primit 2.100.000 lei pentru refacerea  obiectivelor afectate de calamităţi

Autor:

Data: 12 iulie 2016, 12:45

  •  
  •  
  •  

S-au aprobat 200 de milioane de lei pentru toate judetele calamitate, dar, despăgubirile au venit doar  pe ceea ce a fost afectat domeniul public în perioada 24 mai-26 iunie. Judeţul Dâmboviţa a primit 21 de miliarde de lei vechi. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu  a spus în cadrul unei conferinţe de presă   că din aceşti bani vor fi refăcute o serie de drumuri judeţene şi drumuri comunale afectate de calamităţile din perioada 24 mai-26 iunie, ce s-au abătut şi asupra judeţului Dâmboviţa: “Am obţinut o sumă importantă de bani, aproximativi 21 de miliarde lei vechi, adică 2.100.000 lei  pentru obiective afectate de calamităţi, cu precizarea că Guvernul a luat în calcul doar obiectivele  afectate în perioada 24 mai -26 iunie. Am primit bani  după cum urmează:

-Refacerea  DJ 710, km 3+500 şi km 5 +550-Pucioasa-Bezdead

– Refacerea  DJ 710-Pucioasa-Bezdead- sectorul Miculeşti- Măgura şi sectorul –refacere pod DC 4

– Refacerea  DJ 715-Buciumeni

– Refacerea  DJ 714- Moroeni

– Refacerea  DJ 712A-punctul Aninii Ologului-Râu Alb

– Refacerea  DC 8- cartierul  Malurile

-Refacere drumuri comunale în Bezdead şi în punctul Măgura

-Refacere drum communal în Ocniţa-punctul  Fundul Ocnei

– Refacere drum communal în Valea Leurzii

– Refacere drum communal pe DC 126 –Gura Bărbuleţului- punctual Parghel şi Udroiu

– Refacere drum communal pe DC 133 – Râu Alb

– Refacere drum communal  în satul Cârlăneşti-comuna Vârfuriconsiliul judetean dambovita

 În această chestiune am colaborat foarte bine cu ISU Dâmboviţa . Proiectul de hotărâre este semnat de mine şi domnul prefect Antonel Jîjîie, în calitate de iniţiatori. Toate lucrările au fost avizate în CJSU Dâmboviţa. Vă mai precizez că valoarea totală a pagubelor , valoarea estimată  este mult mai mare  şi mai avem o solicitare de 10.799.744,23 lei  pe care am înainatat-o CNI , cu solicitarea de a fi cuprinse aceste lucrări  în Programul Naţional de  construcţii de interes public sau  social, subprogramul  “Lucrări în primă urgenţă ”.

Este vorba de drumuri judeţene afectate, de drumuri afectate în localităţile Moroeni, Văleni Dâmboviţa Vârfuri, şelaru, Vişineşti, Bărbuleţu . avem mai multe poduri pe drumuri comunale  care sunt în pericol ca urmare a fenomenelor meteo  deosebit de grave din această perioadă.  Nu avem încă un răspuns de la CNI cu privire la acest subiect. ”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedinte CJ Dâmboviţa. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a mai spus că  valoarea totală a pagubelor , valoarea estimată  este mult mai mare  şi mai există o solicitare de 10.799.744,23 lei  pe care a înainatat-o  la CNI.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.