JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Târgovişte: Reabilitarea şi modernizarea Cinematograful Independența şi Programul ANL,  blocate, din lipsa de interes din partea Guvernului Cioloş

Autor:

Data: 8 iulie 2016, 15:38

Investiţii  majore pentru municipiul Târgovişte sunt blocate la ora actuală  de Guvernul Cioloş. Concret, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan  a vorbit despre reabilitarea şi modernizarea Cinematograful Independența, investiţie prin CNI şi despre Programul ANL,  blocate, din lipsa de interes din partea Guvernului. La Cinematograful Independența se tot cer niște avize, care s-au mai cerut odată, dar acum se cer sub altă formă şi tot aşa. Primarul Cristian Stan a spus că aceste investiţii dacă erau începute până la finalul anului se apropiau de finalizare: „Sper ca din toamnă să avem și noi un Guvern care să ajute într-adevăr administrațiile publice locale, nu să blocheze toate investițiile pe care le avem în curs solicitând avize peste avize, cu mențiunea că de fapt se solicită același lucru, de la aceiași instituție, dar în cinci moduri diferite. Cam asta se întâmplă în momentul de față spre exemplu la Cinematograful Independența, și la ANL este cam același lucru.  Din păcate această administrație centrală pe care o avem în momentul de față în loc să ne ajute ne-a trimis puțin în trecut , pentru că toate invstițiile care erau demarate și care puteau să fie finalizate în acest an în acest moment sunt blocate, probabil abia așteaptă să plece acasă, dar din păcate noi, comunitățile locale, nu putem să așteptăm, investițiile pe care le avem în derulare trebuie să continue… La Cinematograful Independența se tot cer niște avize, care s-au mai cerut odată, dar acum se cer sub altă formă. cinema targovisteSpre exemplu, proiectantul ne-a dat o listă de dotări și acum ne trimite de la Compania Națională de Investiții și de la Minister pe la diferite instituții, unele care nu prea mai există, să ne spună dacă dotările pe care le-a trecut proiectantul în fișa tehnică trebuie să fie acolo la un cinematograf. Ne-am dus la Ministerul Culturii care ne-a răspuns că nu este treaba lor, cred că trebuie să mai mergem pe la Sahia Film, sau ceva de genul acesta, ca să luăm aviz… Probabil o să primim negații peste tot și după ce o să primim negații de la absolut toate instituțiile,  o să ne dea și acordul pentru investiție”, a afirmat primarul Cristian Stan.  Edilul municipiului Târgovişte  mai are o speranţă că din toamnă dacă guvernul se va schimba cel mai probabil se vor schimba şi lucrurile privind aceste investiţii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google