ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Constantin Ana şi viceprimarul Dănuţ Sprinceană, o nouă echipă administrativă pentru Pucioasa

Autor:

Data: 7 iulie 2016, 19:21

Joi, în sala de şedinţe a primăriei oraşului Pucioasa, a avut loc şedinţa de constituire a noului Consiliu Local ales la scrutinul din 5 iunie 2016. Au fost  prezenţi  la şedinţă: prefectul  judeţului Dâmboviţa, Antonel Jîjîie, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa ,Corneliu Ştefan ,  secretarului primăriei, senatorul Leonardo Badea, Gheorghe Ana, fostul primar Mircea Simion, primarul  şi viceprimarul oraşului Fieni  şi alţi invitaţi.

Prima şedinţă de Consiliu a fost condusă de decanul de vârstă, Tiberiu Popa –PNL şi de doi dintre cei mai tineri colegi consilieri, Alin Niţescu şi Dragoş Ivaşcu-PSD.  S-a constituit comisia de validare. După validarea în unanimitate a mandatelor celor 17 consilieri, au depus jurământul cei 16 consilieri locali prezenţi. Un liberal a lipsit.

Consiliul Local Pucioasa are în componenţă: 11 consilieri PSD, cinci reprezentanţi ai PNL şi un consilier local independent .

Constantin Ana a depus jurământul de primar.

constantin ana

După ce noii consilieri locali au depus jurământul, în prima şedinţă a noului Consiliu legal abia constituit, a urmat procedura de învestire a noului primar al oraşului. După citirea sentinţei judecătoreşti prin care se validează mandatul de primar al lui Constantin Ana, ales la alegerilor locale din 5 iunie, acesta a depus jurământul.

Eugen Dănuţ Sprinceană , viceprimarul  oraşul Pucioasa

ana constantin

Tot în prima lor şedinţă, consilierii locali au ales viceprimarul oraşului Pucioasa.Grupul majoritar PSD l-a propus pe colegul lor de la PSD , Eugen Dănuţ Sprinceană. Prin vot secret, acesta a fost ales viceprimar cu un număr de 15 voturi pentru şi 1 vot împotrivă. Proiectul de Hotărâre privind validarea viceprimarului a trecut în unanimitate.  Au fost constituite şi comisiile de specialitate  după care primarul Constantin Ana a făcut o scurtă declaraţie: “ Vreau să-i asigur pe toţi locuitorii  oraşului Pucioasa  că de astăzi, au  în mine un partener. Cu toţii vom fi  o echipă pentru Pucioasa. Sunt sigur că împreună vom face schimbări majore în oraşul Pucioasa. În primul rând trebuie să schimbăm atitudinea primăriei faţă de cetăţeni ”, a declarat Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa. Şi viceprimarul  Dănuţ Sprinceană le-a mulţumit tuturor pentru încrederea acordată în vederea desemnării în funcţia de viceprimar  al oraşului Pucioasa.  La final cu toţii au ciocnit o cupă de şampanie şi au schimbat impresii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google