Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Simpozion omagial la Crucea Roşie Dâmboviţa, 140 de ani de activitate umanitară

Autor:

Data: 6 iulie 2016, 17:12

  •  
  •  
  •  

Pe data de 4 iulie, Crucea Roşie Română a marcat 140 de ani de existenţă, de activitate umanitară în sprijinul persoanelor care au nevoie de aujor.
Pe 6 iulie, la nivelul judeţului Dâmboviţa, Societatea Naţională de Cruce Roşie din România- Filiala Dâmboviţa a organizat un Simpozion omagial al Crucii Roşii Române : « Crucea Roșie Română – 140 ani de umanitate ». Simpozionul a avut ca temă “ Prezentare activități umanitare”. Crucea Roşie Dâmboviţa a fost organizatorul acestui evenment la care au participat: Crucea Roşie Kiev, Crucea Roşie Veszprem, delegaţii din Consiliul Raional Ialoveni – Republica Moldova, delegaţii Consiliului Raional Ştefan Vodă din Republica Moldova, directorul Crucii Roșii Române, Ioan Silviu Lefter,directorul Crucii Roşii Arad, reprezentanţi ai CJ Dâmboviţa, reprezentanţi ai prefecturii Dâmboviţa, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, primari dâmboviţeni, şefi de deconcentrate şi şefi de arme şi nu în ultimul rând voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa.crucea rosie dambovita
În deschiderea acestui simpozion a fost renăscută imaginea Reginei Maria a României, îmbrăcată în uniformă de soră medicală, prin prezenţa a nouă tinere voluntare ale Crucii Roşii Dâmboviţa, îmbrăcate în uniforma de soră medicală şi care au dat citire celor nouă principia ale Crucii Roşii. Cele nouă uniforme au fost realizate de Crucea Roşie Dâmboviţa cu sprijinul Arhiepiscopiei Târgovişte.
Au urmat mesajele venite din parte oficialilor dar şi invitaţilor . Au fost acordate diplome de recunoştinţă tuturor invitaţilor.Cu acest prilej a fost lansată şi o monografie a Crucii Roşii Dâmboviţa scrisă de inspectorul şcolar, prof. Marian Curculescu. Din program nu au lipsit nici demonstraţiile de prim-ajutor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.