Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Deputatul Cezar Preda, noul preşedinte al PNL Dâmboviţa. Mesaj pentru dâmboviţeni şi târgovişteni 

Autor:

Data: 6 iulie 2016, 21:40

  •  
  •  
  •  

PNL Dâmboviţa  are un nou preşedinte, Cezar Preda,  care a susţinut miercuri, o conferinţă de presă în cadrul căreia a anunţat   foarte clar şi răspicat  că şi-a propus să mărească PNL Dâmboviţa, să readucă în partid oamenii  valoroşi care au plecat  şi nu în ultimul rând  a spus  că îşi doreşte să obţină la alegerile parlamentare un rezultat mai bun ca la locale şi a afirmat că doreşte să candideze pentru un mandat de parlamentar dar şi pentru funcţia de preşedinte PNL Dâmboviţa: “ Mesajul meu pentru Târgoviște și Dâmbovița este simplu și clar: toți liberalii și cei care gândesc liberal, în interiorul partidului îi vreau. Bătălia noastră politică este cu administrația PSD. La mine nu există fost PDL, fost PNL, fost UNPR, la mine există PNL.  Am aceeași vechime în partid cât are oricare din membrii care au aparținut unuia sau altui partid înainte de fuziune.

De ce sunt eu aici ?cezar preda

Pentru că  Dâmboviţa de centru dreapta este mai puternică în realitate  decât stânga. Şi lucrul acesta se face în general prin impulsuriatunci când nu reuşim pe de o parte să  coagulăm întregul centru dreapta  şi pe de altă parte să ne exprimîm prin mesaje  către târgovişteni şi dâmboviţeni, cu ceea ce vrea PNL să facă.
Am avut două  întâlniri, aseară cu Biroul Permanent Jude
țean Dâmbovița și astăzi, de dimineață, cu municipiul Târgoviște. Am găsit o echipă foarte bună, am găsit o echipă care-și face analizele pe ceea ce au însemnat alegerile locale. E un rezultat care nu mulțumește pe niciunul dintre cei cu care am vorbit. Dar eu mă uit înainte şi ştiu că  există un potențial imens aici, ştiu că
există  aşteptări din partea târgoviştenilor  şi aşteaptă ca centru dreapta să aibă mesaje bune şi contraofertă  la ceea ce înseamnă PSD la Dâmbovi
ța. Cunosc istoria organizaţiei foarte bine, nu este prima dată când vin aici. Mă aflu aici şi prin doriţele exprimate atât de co-preşedintele Iulian Vladu  cât şi iancu Caracota de la municipiu şi alţi lideri PNL care au considerat că este nevoie de o unitate  a acestui partid  şi ceea ce pot să vă spun în urma celor două întâlniri este  mult mai mult faţă de ceea ce m-am aşteptat eu. Cu mine aici, Cezar Preda, această echipă nu va fi decât  în fiecare zi mărită. Echipa aceasta va fi din ce în ce mai mare… Eu nu sunt omul  care să jicnesc, nu sun omul care să atac fără să am argument dar din strart spun tuturor  că nu am ce negocia sau discuta cu administraţia PSD. Nu o să mă vedeţi atacând, jignind, numai de dragul de a fi “Gică contra”. Eu cred că respectul legii trebuie să călăuzească politica. În momentul când ceva va fi pe prăpastia legii, atacul va fi necruţător… vom avea cea mai puternică echipă a PNL în Dâmboviţa  la alegerile parlamentare. Şi cum vă spuneam, n-am venit să plec , vă anunț de acum: dacă rezultatele vor fi mai bune decât la locale, chiar mult mai bine, şi sunt convins, eu voi candida și pentru președinție, ca să fiu ales de jos în sus şi să terminăm şi cu numirile”, a declarat Cezar Preda, preşedinte PNL Dâmboviţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.