Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În perioada 28 -31 iulie, Padina Fest 2016

Autor:

Data: 6 iulie 2016, 17:01

  •  
  •  
  •  

Partener tradiţional al unuia dintre cele mai longevive festivaluri de muzică alternativă din România, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, se numără şi anul acesta printre organizatorii PADINA FEST.
Evenimentul, care se desfăşoară de 7 ani, la 1509 metri altitudine, pe Platoul Padina din Parcul Natural Bucegi, propune anul acesta un line-up exclusiv românesc, astfel că, între 28 şi 31 iulie 2016 vor sosi la Padina unele dintre cele mai îndrăgite trupe de rock şi electro. Seara de joi va fi rezervată trupelor la început de drum.PADINA FESTCa şi anul trecut, seara de vineri va fi rock şi va reuni pe scenă Viţa de Vie, Robin and the Backstabbers, Coma, E.M.I.L., The Pixels. Seara de sâmbătă este electro şi aduce în concert Şuie Paparude, Gojira + Planet H, GOLAN, Baba Dochia, We Singing Colors şi Omelette.
Păstrând tradiţia, Orchestra Simfonică “Muntenia” a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa va susţine un recital-eveniment în cadrul festivalului, sâmbătă, în Peştera Ialomiţei şi duminică dimineaţă, pe Platoul Padina.
Nici în acest an nu vor lipsi activităţile sportive montane – căţărări pe stâncă, rapel, tiroliană, ateliere de aventură.
Ca de fiecare dată, promovarea Munţilor Bucegi şi a turismului la mare altitudine, dar si ridicarea gradului de educare montană prin impunerea unui regulament de festival şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural, rămân priorităţile Padina Fest şi pentru ediţia din 2016 a festivalului.

Compartimentul Comunicare al
Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.