Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Mâine se constituie noul Consiliu Local al comunei Poiana

Autor:

Data: 3 iulie 2016, 10:41

  •  
  •  
  •  

Şedinţa de constituire a noului Consiliu Local Poiana va avea loc luni, 4 iulie, ora 12.00, la primăria din localitate. La evenimentul convocat, conform legii, de către prefectul judeţului vor fi validate mandatele noilor consilieri locali, aşa cum a rezultat în urma votului din data de 5 iunie. poianaConsilierii ale căror mandate au fost validate de Comisia special întrunită vor depune jurământul, iar ulterior se vor alege preşedintele de şedinţă şi viceprimarul. După constituirea CL, va depune jurământul şi primarul Marian Şerban şi  se vor stabili şi organiza Comisiile de specialitate, pe domenii de activitate: “ Stimati prieteni și concetățeni, urmare încrederii și votului dumneavoastră, începem un nou mandat împreună! 

Vă mulțumesc celor care m-ați votat și, așa cum am promis, am sa fac tot ce-mi stă în putere pentru a duce la îndeplinire promisiunile făcute!
În urma numărării voturilor valabil exprimate, în cele 3 sec
ții de votare ale circumscripției electorale Poiana, eu personal am obținut un număr de 1602 voturi , fata de 107 ale contracandidatului meu, adică un procent de 93%. 
Mul
țumesc și echipei mele de consilieri care m-au ajutat și susținut în acțiunile efectuate spre a înfrumuseța și moderniza comuna noastră, rămânând aproape de oameni și nevoile lor!  Așa să ne ajute Dumnezeu!, a scris pe pagina de socializare primarul  Marian Serban.Comuna Poiana este o comună unde s-au realizat foarte multe investiţii care au contribuit la  dezvoltarea condiţiilor de viaţă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.