Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CExN al PSD s-a reunit la Targoviste. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea: Fuziune cu UNPR sau PSD merge singur la parlamentare

Autor:

Data: 30 iunie 2016, 21:37

  •  
  •  
  •  

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, prezent  , joi, la Târgovişte,  după terminarea lucrărilor CExN al PSD   a afirmat  că aşteaptă , într-un termen rezonabil, un răspuns din partea liderilor UNPR, unica variantă de lucru cu progresiştii fiind fuziunea  iar dacă nu, PSD va merge singur la alegerile parlamentare. Mai mult, liderul PSD, Liviu Dragnea a spus  că  nu  va lansa în spaţiul public oferte în care să intre în licitaţie politică:

Eu le-am propus colegilor mei şi au fost de acord  toţi ca în continuare să ne menţinem oferta pe care nu am schimbat-o niciodată,  de a aştepta o poziţie clară din partea UNPR. Dacă vine într-un timp util suntem deschişi la discuţii  în continuare… Noi nu stăm degeaba, noi  am stabilit astăzi, programul pentru vară. La 1 august începe activitatea  politică şi de organizare  care se va finaliza în noaptea alegerilor din toamnă…Spun şi acum acelaşi lucru  că PSD va merge singur la parlamentare.  Dacă într-un timp rezonabil va fi o clarificare din partea colegilor de la UNPR, noi suntem prezenţi şi participăm la discuţii, dacă nu, programul nostru merge în continuare. PSD va merge singur. Dacă colegii de la UNPR vor dori să discutăm despre fuziune, va fi tot PSD-ul la alegeri cu liste proprii pentru PSD. liviu dragnea si adrian tutuianuAm văzut că şi dumnealor agreează ideea de fuziune, am înţeles că trebuie să decidă cu cine vor să o facă. Dacă nu vor să o facă cu noi, noi o să ne “chinuim” singuri şi o să ne prezentăm singuri la alegeri. Cu colegi de la UNPR am colaborat foarte bine până la alegerile locale, când ceva s-a întâmplat în univers şi brusc au început discuţii între UNPR şi PNL. Noi nu facem oferte, noi încercăm să ducem la capăt o discuţie mai veche despre fuziune. În momentul în care se va face o fuziune, toţi membrii UNPR care vor să accepte aceasta devin membri PSD şi se supun regulilor din organizaţii. Nu putem să facem o fuziune în care un membru PSD are drepturi mai mari decât un alt membru PSD, fiecare organizaţie va decide care sunt propunerile pentru listele parlamentare. (…) Pe de altă parte, sub nicio formă nu voi lansa în spaţiul public oferte în care să intru în licitaţie politică, aşa ceva n-o să fac, cu toate riscurile ”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liderii centrali şi preşedinţii de organizaţii PSD s-au reunit joi,30 iunie,   la Târgovişte, într-o şedinţă a Comitetului Naţional Executiv. Gazda acestui eveniment a fost Organizaţia Judeţeană a PSD Dâmboviţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.