Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Cristian Stan, viceprimarii Cosmin Bozieru şi Carmen Holban au vizitat şantierul din cartierul Matei Voievod unde se asfalteză în ritm susţinut

Autor:

Data: 30 iunie 2016, 14:11

  •  
  •  
  •  

Cele mai mari lucrări de refacere a infrastructurii rutiere, şi ca valoare şi ca dimensiune, sunt în plin proces de execuţie în Cartierul Matei Voievod din municipiul Târgovişte. Se lucrează intens şi se asfaltează cam o stradă pe zi. Pe străzile Sârbilor, Grădinari şi Legumelor s-a turnat deja primul strat de asfalt. Se va intra şi pe strada Barbu Lăutaru . Investiţia se realizază din bugetul loc şi constă în asfaltarea a 3 km de străzi.
Primarul Cristian Stan, viceprimarii Cosmin Bozieru şi Carmen Holban, city managerul Liviu Stoica au făcut o vizită de lucru pe şantierul din Cartierul Matei Voievod . asfaltari cartierul matei voievodPrimarul Cristian Stan a spus că joi, 30 iunie 2016, CLM Târgovişte se reuneşte în şedinţă iar pe ordinea de zi se regăseşte proiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici în vederea extinderii reţelei de canalizare în Cartierul Matei Voievod. Proiectul privind modernizarea străzilor Sârbilor, Grădinari, Legumelor şi Barbu Lăutaru este realizat în procent de 65-70% iar primarul Cristian Stan a spus că dacă se lucrează în ritmul susţinut de până acum în luna septembrie este posibil ca lucrările să fie gata chiar dacă termenul final este în aprilie 2017.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.