Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Liviu Dragnea, prima reacţie după decizia de plagiat în cazul Ponta: “Fermierii nu mai au nevoie de subvenţie,nu îi mai interesează să recolteze, transportatorii nu mai au nevoie de autostrăzi”

Autor:

Data: 30 iunie 2016, 15:54

  •  
  •  
  •  

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, prezent la Târgovişte  a spus că este circumspect faţă de decizia Comisiei Tehnice din cadrul Consiliului Naţional de Atestare a Diplomelor  care a decis că teza de doctorat a fostului premier Victor Ponta este plagiată. Mai mult, liderul PSD, Liviu Dragnea a spus că  de patru ani, teza de doctorat a fostului premierVictor Ponta a devenit o obsesie pentru mulţi oameni dar şi pentru instituţii. psd dambovita liviu dragneaÎn termini duri, Liviu Dragnea a mai spus că  principala preocupare a Guvernului Cioloş a fost teza de doctorat a  lui Victor Ponta: “ Din câte îmi aduc aminte  şi acum câţiva ani, tot oficială a fost decizia comisiei respective . Până la urmă care este decizia bună? Eu sunt circumspect în cazul acesta pentru că ştiu că de  patru ani este o obsesie pentru anumiţi cetăţeni şi instituţii din ţara asta  cu teza lui Victor Ponta . Atunci, o comisie a spus că nu este caz de plagiat, ştiu că a fost şi un proces în instanţă câştigat de Victor Ponta . Am înţeles că aceasta a fost pricipala preocupare de ceva timp a  acestui Guvern.

Cred că este o veste bună pentru mulţi oameni. M-au sunat câţiva fermieri care mi-au spus  că după ce s-a dovedit acest” plagiat ”, nici nu mai au nevoie de subvenţie,nu îi mai interesează să recolteze. Câţiva transportatori mi-au spus că nu mai au nevoie de autostrăz, nici de drumuri.

Este o mare veselie în ţară!

Din punctul meu de vedere ca preşedinte PSD şi din punctul de vedere al partidului, această decizie a comisiei  este discutabilă pentru că aceiaşi comisie dar cu o altă componenţă a luat o altă decizie .

Probabil, Victor Ponta va contesta dar repet nu cred că aceasta era principala  preocupare a unui Guvern Tehnocrat… Eu nu mai ştiu niciun caz în care să fie atâta încrâncenare, într-un caz în care o comisie a decis  într-un fel sau altul şi după s-a reluat  speţa… Eu cred că instanţa nu va da o decizie în defavoarea lui Victor Ponta…  Eu îmi doresc ca Victor să fie pe listele parlamentare pentru că are de treabă şi până la alegeri dar şi după alegeri...” , a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Comisia Tehnică din cadrul Consiliului Naţional de Atestare a Diplomelor (CNATDCU) a decis că Victor Ponta a plagiat şi a propus retragerea titlului de doctor acordat fostului premier. In urmă cu patru ani, CNATDCU mai decisese odată că Victor Ponta a plagiat, dar, Pe 19 iulie 2012, Consiliul Naţional de Etică din subordinea Ministerului Educatiei decidea ca Victor Ponta nu a plagiat. In martie 2014, Inalta Curte a confirmat soluţia de neîncepere a urmăririi penale dată de Parchetul General. Liderii centrali şi preşedinţii de organizaţii PSD s-au reunit joi,30 iunie,   la Târgovişte, într-o şedinţă a Comitetului Naţional Executiv. Gazda acestui eveniment a fost Organizaţia Judeţeană a PSD Dâmboviţa.

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.