Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Voineşti, o echipă administrativă puternică, primar Gabriel Dănuţ Sandu şi viceprimar Claudiu Popa

Autor:

Data: 29 iunie 2016, 19:51

  •  
  •  
  •  

Sala de şedinţe a primăriei Voineşti a fost gazda şedinţei de constituire  a noului Consiliu Local Voineşti. Cei 15 consilieri aleşi au fost prezenţi. Evenimentul a avut loc în prezenţa prefectului judeţului Dâmboviţa, Antonel Jîjîie care i-a felicitat pe toţi cei 15 consilieri locali dar şi pe edilul Gabriel Dănuţ Sandu. Potrivit legii, fiind prima şedinţă, aceasta a fost  condusă de decanul de vârstă, consilierul Nicolae Bucura – PSD, şi de doi dintre cei mai tineri aleşi locali, respectiv Cosmin Muşat şi Carmen Arsene, ambii de la PSD.

Potrivit procedurii, a fost formată comisia de validare a noului Consiliu Local Voineşti. A fost  validat şi constituit legal Consiliul Local Voineşti, după ce toţi cei 15 aleşi locali au depus jurămâtul de credinţă. PSD deţine majoritate în Consiliul Local Voineşti,12 consilieri iar PNL are 3 consilieri.sandu gabriel voinesti

De asemenea, primarul Gabriel Dănuţ Sandu a depus şi el jurământul.

Consilierii locali au ales şi viceprimarul. A fost făcută   o singură propunere pentru postul  de viceprimar  de către PSD şi anume Constantin Claudiu Popa.

După desfășurarea scrutinului, a fost desemnat viceprimar, Constantin Claudiu Popa  care a obţinut 15 voturi pentru din  cele 15 voturi valabil exprimate, chiar şi liberalii l-au votat pe Claudiu Popa. La finalul şedinţei, edilul Gabriel Dănuţ Sandu  a avut un mesaj atât pentru locuitorii comunei Voineşti cât şi pentru  consilieri. Echipei de la Voineşti îi dorim multă putere de muncă şi numai realizări pentru Voineşti, patria mărului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.