Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Emanuel Spătaru şi-a preluat atribuţiile de edil al comunei Răzvad

Autor:

Data: 27 iunie 2016, 21:33

  •  
  •  
  •  

Cel mai tânăr primar din judeţul Dâmboviţa , ales la scrutinul din 5 iunie, este Emanuel Spătaru . Acesta a câștigat alegerile locale în comuna Răzvad. Emanuel Spătaru îi urmează, în mare parte cariera administrativă a unchiului său, Emanoil Savin, cel care conduce primăria Buşteni de 12 ani.

Primarul Buşteniului, Emanoil Savin, prezent la investirea primarului comunei Răzvad, Emanuel SpătaruEMANUEL SPATRU SI PRIMARUL DIN BUSTENILa ședința de constituire a noului Consiliu Local Răzvad au participat reprezentantul Prefecturii Dâmboviţa, vicepreşedintele CJ, Alexandru Oprea, Liviu Vasilescu, preşedintele TSD Dâmboviţa şi nu în ultimul rând Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni precum şi alţi invitaţi. Noii aleși, primarul Emanuel Spătaru și cei 14 consilieri locali prezenţi, pentru că a lipsit al cincisprezecelea, Petre Coman, au depus jurământul.
Primarul Emanuel Spătaru a avut şi un mesaj pentru locuitorii comunei Răzvad dar şi pentru toţi reprezentanţii Consiliului Local Răzvad. PSD având o majoritate confortabilă în Consiliul Local Răzvad a putut să-şi desemneze şi viceprimarul, în persoana doamnei Ionela Şerban.
Primarul Buşteniului Emanoil Savin i-a urat succes tânărului primar de la Răzvad, ba mai mult a spus că îl va susţine din toamnă , din postura de parlamentar. Emanoil Savin va candida pentru un post de senator.

Ionela Şerban, viceprimarul comunei Răzvad

Votul pentru viceprimar a fost secret. Celelalte partide din Consiliul Local Răzvad nu au avut o propunere, ba mai mult unii dintre aceştia au votat pentru viceprimarul, Ionela Şerban. Doamna viceprimar a ţinut să-i asigure pe colegii din Consiliul Local Răzvad dar şi pe primarul Emanuel Spătaru că îşi va da tot interesul pentru binele comunei Răzvad.EMANUEL SPATARU VALIDAT PRIMAR
Nu în ultimul rând şi vicepreşedintele CJ, Alexandru Oprea a avut un mesaj pentru Consiliul Local Răzvad dar totodată i-a asigurat pe răzvădeni că va susţine toate proiectele din localitate.
La final, tânărul primar, Emanuel Spătaru le-a oferit tuturor doamnelor din Consiliul Local Răzvad câte un buchet de flori iar cu toţii au ciocnit o cupă de şampanie.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.