Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Pe 6 iulie, Crucea Roşie Dâmboviţa organizează Simpozionul omagial « Crucea Roșie Română – 140 ani umanitate »

Autor:

Data: 22 iunie 2016, 11:52

  •  
  •  
  •  

Pe 6 iulie, Crucea Roşie sărbătoreşte 140 de ani de la înfiinţare de istorie şi activitate umanitară. La invitatia Preşedintelui Crucii Rosii Romane, Alteta Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta a României, angajaţi, voluntari şi parteneri ai Crucii Roşii Române vor marca acest eveniment, la Palatul Elisabeta, pe 4 iulie 2016.La nivelul judeţului Dâmboviţa, Societatea Naţională de Cruce Roşie din România- Filiala Dâmboviţa va organiza un Simpozion omagial al Crucii Roşii Române : « Crucea Roșie Română – 140 ani umanitate », dedicat tuturor membrilor si voluntarilor activi ai Crucii Rosii, Semilunii Rosii sau Cristalului Roșu.

Acest simpozion este programat în perioada 5 – 9 iulie 2016 la Târgovişte, Judeţul Dâmboviţa, România, având ca temă “ Prezentare activități umanitare”. Simpozionul va avea ca participanţi, delegaţi din unele societăţi naţionale ale Crucii Roşii. Cu acest prilej va fi lansată şi o monografie a Crucii Roşii Dâmboviţa. Din program nu vor lipsi nici demonstraţiile de prim-ajutor.crucea rosie

Concursul “Sanitarii Pricepuți” la Poiana Pinului , judeţul Dâmboviţa va fi reprezentat de echipajul Colegiului Naţional IenăchițăVăcărescu.

Filiala de Cruce Rosie Dambovita participa in perioada 21-26 iulie la faza națională a Concursului “Sanitarii Pricepuți”organizat la Poiana Pinului în județul Buzău având delegati, echipajul de sanitari al Colegiului Naţional IenăchițăVăcărescu.

Crucea Roşie Dâmboviţa la cea de-a 29-a ediţie a competitiei de prim-ajutor FACE

Societatea Naţionala de Cruce Roşie din Romania va lua parte la cea de-a 29-a ediţie a competitiei de prim-ajutor FACE (First Aid Convention in Europe) ce va avea loc în perioada 1-3 iulie 2016 la Ljubliana in Slovenia.FACE este o competitie anuala ce aduce impreuna echipele de prim ajutor ale Crucii Rosii si Semilunii Rosii din Europa pentru a demonstra abilitatile acestora de acordare a primului ajutor, prin demonstratii spectaculoase de interventie in situatii de urgenta.
Filiala de Cruce Rosie Dambovita va fi reprezentata de un arbitru implicat in competitie, respectiv Dr. Georgescu Anca, echipa de prim ajutor alcătuită din 6 voluntari membri ai detașamentului de intervenție în caz de dezastre: Badoiu Radu – șef echipă, Raceanu Magda, Apetrei Roxana, Radu Alexandra, Grasu Adina si Titianu Marcel, instructor Psih. Florea Eugen, și reprezentați ai Filialei – Dl. Gheorghe Porumb și Annemarie Duncan.

Luând in considerare contextul economic actual, Crucea Roşie acoperă mai întâi nevoile de baza ale populatiei vulnerabile, respectiv hrana, imbracaminte si igiena fapt pentru care vom continua să sprijinim în limita posibilităților persoanele defavorizate din județul Dâmbovița și din țară. Cu această ocazie facem un apel către donatori – persoane fizice sa juridice să ne sprijine în demersul nostru umanitar.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.