JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

A șasea zi din BABEL F.A.S.T. a adus în Târgoviște spectacolul artistei danze Lisse Klitten

Autor:

Data: 10 iunie 2016, 9:45

A șasea zi din BABEL F.A.S.T. a adus în Târgoviște spectacolul artistei danze Lisse Klitten; costume albe cu aplicații florale s-au plimbat prin oraș și au impresionat prin frumusețe și mișcare. Cu o întârziere a apărut și Serious Clown din Australia care pentru ultima sa reprezentație a venit la Teatrul Tony Bulandra și a făcut un spectacol de excepție.

Teatrul de Balet din Sibiu a susținut primul spectacol de la teatru, la ora 18:00 în Sala Mare. Trilogie Ionesco, este structurat pe trei părți, trei lucrări ale lui Eugen Ionesco, Lecția, Scaunele, Rinocerii. Tehnica și grația balerinilor de la Sibiu a fost impecabilă, iportant de subliniat este și faptul că această companie este ea însăși ca un turn Babel, membrii săi fiind din Australia, Japonia, Italia, Spania, SUA, Marea Britanie și România.
Spectacolul de la 19:30 a umplut Sala Studio și deși a durat 25 minute, spectatorii au ieșit profund marcați de reprezentația celor de la Teatrul Toneelhuis Body Revolution a fost un spectacol vizual, care a tratat tema războiului și a utilizat mișcarea, proiecții și muzică pentru a se exprima.
De la ora 20:00 Serious Clown și apoi Drum & Fire au venit la teatru și au oferit reprezentații care vor rămâne multă vreme în amintirea publicului. La ora 22:00 a început mult așteptata premieră a lui Dumitru Acriș, Nopți Albe. Laboratorul lui L.E. Heifets, GITIS, din Moscova a venit cu poveste lui Dostoievski și a captural publicul sub vraja sa.
Filmele de scurt-metraj norvegiene au început la ora 23:00, fiind o ocazie bună de a studia acest tip de cinematografie, care s-a dovedit a fi pe placut publicului prezent.
Vă așteptăm în continuare la BABEL! Mai sunt doar 3 zile!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google