JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

BABEL F.A.S.T. 2016 – artiștii au umplut străzile orașului!!!

Autor:

Data: 7 iunie 2016, 9:51

Luni, 6 iunie, a însemnat prima zi când târgoviștenii au putut admira pe Platoul Prefecturii și pe străzile orașului, ce înseamnă un festival internațional de artele spectacolului. Cehii de la Long Vehcile Circus au fost primii care au ieși pe Centrul Vechi, pe picioroange și îmbrăcați în gangsteri, strângând după ei publicul curios. Aceștia au fost conduși până pe Platoul Prefecturii unde se desfășura al doilea eveniment outdoor, de la ora 18:30, Arca lui Lenin, în regia lui Mihai Mălaimare, de la Teatrul Masca din București.
La 18:15, în Foaierul Teatrului Tony Bulandra a avut loc și un eveniment – surpiză care nu a fost prevăzut în program, și anume vernisajul fotografului italian Romano Martinis, care ne-a prezentat lucrările sale ce documentează munca lui Tadeusz Kantor. (Fotografiile se pot vedea în Foaierul teatrului pe tot parcursul festivalului BABEL).Parada babel
Spectacolul de la Sala Mare a fost, ca și la alte reprezentații, un succes. 3 ore după miezul nopții, de Mihai Măniuțiu a fost o surpriză și pentru străinii invitați la Târgoviște, care s-au declarat încântați de spectacolul inedit al Teatrului Tony Bulandra.
Parada de la ora 21:00 a reprezentat punctul culminant al zile. Aceasta a fost formată din mai mult de 250 de persoane care s-au plimbat alături de muzicienii de la Mariachi Band Sombreros și artiștii de la Teatrul Masca, Long Vehicle Circus și Drum & Fire care au jonglat cu foc, spre deliciul publicului. Evenimentul a durat o oră, plecând din Parcul Chindia și oprindu-se la Teatrul Tony Bulandra și a trezit tot orașul la viața prin artificii, muzică de mariachi, care alegorice, dansuri pe picioroange, costume spectaculoase și sombreros colorate.
6 iunie a marcat și momentul începerii mult așteptatului workshop al lui Scott Johnston din Scoția, regizor și de Coordonator de Actorie la Performing Arts Studio, Colegiul Edinburg. Acesta a mai fost și în alți ani la BABEL, iar la atelierul său s-au înscris 25 de tineri târgovișteni, actori ai Teatrului Tony Bulandra, precum și o parte din grupul de actori din Algeria. Atelierul lui Scott Johnston va dura este programat pentru 3 zile și tratează munca lui Augusto Boal.
Multe suprize vă așteaptă în continuare la BABEL F.A.S.T., așa că ieșiți din case să va bucurați alături de noi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google