Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. VIGILENŢĂ MAXIMĂ: Poliţia este pe baricade în judeţul Dâmboviţa la alegerile locale din 5 iunie 2016. Microfiltrele acţionează deja în tot judeţul

Autor:

Data: 4 iunie 2016, 14:51

  •  
  •  
  •  

La nivelul judeţului Dâmboviţa încă de vineri seară acţionează zeci de microfiltre ce au ca scop asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă şi combatarea oricăror fapte antisociale. Mai mult, trebuie să subliniem faptul că şoferii trebuie să dea dovadă de mare atenţie în trafic, orice neregulă nu va fi iertată de poliţiştii rutieri iar cetăţenii să evite implicare în orice fel de incidente, urmările pot fi penale.Poliţia Română a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor locale.La nivelul județului Dâmbovița, peste 1.160 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne vor fi angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral, dintre care 671 sunt polițiști. De asemenea, măsurile de pază şi protecţie la cele 432 de secţii de votare constituite la nivelul județului Dâmbovița, vor fi asigurate de 263 de polițiști, 213 jandarmi, 236 pompieri și 17 efective aparținând altor structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, vor acţiona, conform competenţelor, 104 poliţişti, constituiţi în 46 de echipe operative. Aproape 290 de poliţişti și 76 de jandarmi se vor afla în stradă, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, în această perioadă.Obiectivele urmărite de oamenii legii în cadrul acestori misiuni sunt paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative precum şi aplicarea cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă a prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii.
A fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 15 poliţişti, care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze, împreună cu structurile de jandarmi, dacă situaţia operativă o va impune.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.