Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. „Cursa Primăverii ” şi tradiţionalul meci de fotbal dintre „Tineri şi bătrâni” în comuna Produleşti

Autor:

Data: 2 mai 2016, 21:47

  •  
  •  
  •  

Ziua Națională a Tineretului se sărbătorește anual, la data de 2 mai. Cu prilejul acestei zile,  în comuna dâmboviţeană Produleşti  a avut loc  prima ediţie a  evenimentului „Cursa Primăverii ”, unde toţi cetăţenii localităţii, cu mic, cu mare au fost  invitați să pedaleze și să promoveze mersul pe bicicletă, sportul și mișcarea.  Zeci de copii, tineri, părinți, bunici  şi nu în ultimul rând  primarul  comunei Produleşti  au făcut turul  comunei pe bicicletă, încurajând  toţi cetățenii la o viață mai sănătoasă. Toţi, participanții  la această plimbare cu bicicleta au primit cadou tricoul oficial al cursei pe care scria „I Love Produleşti” . george georgescu Participanţii la „Cursa Primăverii ” s-au arătat foarte încântaţi şi speră să devină o tradiţie  acest eveniment  care s-a dovedit a fi o reuşită :  „ Este o acţiune foarte frumoasă şi pe acestă cale îl felicităm pe domnul primar. Sincer mi-ar place să se organizeze astfel de acţiuni de cel puţin două ori pe an”, a declarat o localnică. „Încercăm să promovăm  mişcarea şi după cum ştim mersul pe bicicletă este izvor de sănătate. Din păcate , foarte mulţi copii stau la calculator şi neglijează mişcarea  iar prin această cursă de bicicletă încerc  să promovez mişcarea şi sănătatea prin sport”, a declarat George Georgescu , primarul comunei Produleşti.

Tot la Produleşti  a avut loc şi un meci de fotbal  desfăşurat între tineri şi bătrâni, o tradiţie păstrată cu sfinţenie din bătrâni, a doua zi de Paşti. Primarul, George Georgescu a intrat şi el în teren : „Aşa am moştenit, ca a doua zi de Paşti  , în comuna Produleşti  să se desfăşoare meciul de fotbal dintre tineri şi bătrâni . Păstrăm tradiţia şi o ducem mai departe cu mândrie . Sunt foarte mulţi tineri dar şi seniori care participă la acest eveniment , devenit tradiţie ”, a mai spus George Georgescu , primarul comunei Produleşti.produlesti

Administraţia locală din Produleşti  doreşte să susţină şi să promoveze în continuare idealul sportiv în temeiul consacratului slogan: „Mens sana in corpore sano”. Convieţuirea în societate depinde în mare măsură de noi înşine, de toleranţă, civilizaţie, înţelegere şi progres, pe fundamentul respectului pentru natură şi aproapele nostru.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.