Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Principele Radu, întâlniri cu directorul Crucii Roşii Dâmboviţa,primarul Târgoviştei, preşedintele CJ Dâmboviţa şi la Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița

Autor:

Data: 25 aprilie 2016, 19:38

  •  
  •  
  •  
  •  

Alteţa Sa Regală Principele Radu al României a făcut o vizită în municipiul Târgovişte având întrevederi cu directorul Crucii Roşii Dâmboviţa, cu primarul Cristian Stan şi preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu după care a mers la Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița la o dublă prezentare de carte regală.
Vizita Alteţei Sale Regale Principele Radu al României a început la sediul Crucii Roşii Dâmboviţa. Directorul Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa, Gheorghe Popescu a primit vizita Principelui Radu al României care a vizitat sediul şi a scris în cartea de onoare a Crucii Roşii Dâmboviţa.cristian stan si principele radu

Principele Radu a făcut o scurtă vizită şi la primăria municipiului Târgovişte unde a fost primit de primarul Cristian Stan. În semn de recunoştinţă, primarul Cristian Stan i-a oferit Principelui Radu al României,Enciclopedia Oraşului Târgovişte.
La Curtea Domnească, preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a fost gazda Principelui Radu al României şi împreună au plantat doi platani şi au vizitat Biserica Domnească.

Vizita Principelui Radu al României s-a încheiat cu o dublă prezentare de carte regală. Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița a organizat o dublă prezentare de carte regală în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României. La eveniment au fost prezentate volumele „Regalitatea, astăzi” de Principele Radu al României și „Margareta. Mărturia unui sfert de veac regal” de Sandra Gătejeanu-Gheorghe.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.