Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Acțiune de ecologizare a Peşterii Ialomiței Bucegi şi a traseelor adiacente platoului Padina – Peştera

Autor:

Data: 25 aprilie 2016, 13:41

  •  
  •  
  •  
  •  

Complexul Național Muzeal “Curtea Domnească” şi Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Dâmbovița – instituții subordonate Consiliului Județean Dâmbovița-, ECOLOGIZARE PADINA PESTERAîn colaborare cu Alpin Club “Pro-Mont” Bucureşti au desfăşurat, în perioada 22 – 24 aprilie 2016, acțiunea de ecologizare a Peşterii Ialomiței Bucegi şi a traseelor adiacente platoului Padina – Peştera.
Activitatea de ecologizare s-a derulat în două etape. În prima etapă s-a desfăşurat ecologizarea Peşterii Ialomiței, iar în cea de-a doua etapă, s-a procedat la ecologizarea traseului Padina – Valea Horoabelor – Hotel Peştera – Telecabina Peştera.ecologizare pestera ialomitei
La această acțiune au participat 40 de persoane care au reuşit să ecologizeze zonele mai sus-menționate adunând aproximativ 200 de saci de deșeuri.
Astfel de inițiative, pe lângă menirea de protejare a naturii, au rolul de a sensibiliza turiştii, care ajung în număr tot mai mare în zona dâmbovițeană a Masivului Bucegi, cu privire la necesitatea ocrotirii mediului și conservării resurselor naturale şi a biodiversităţii.

Biroul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.