Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. COMUNA VOINEŞTI ÎMPÂNZITĂ CU PLIANTE !

Autor:

Data: 20 aprilie 2016, 18:40

  •  
  •  
  •  

La începutul acestei săptămâni,  toată comuna dâmboviţeană Voineşti a fost împânzită cu fluturași  prin intermediul cărora  era înștiințată populația că se fac angajări  la un nou punct de lucru pe care  Supermarket-ul  PROFI Romania îl deschide în Voineşti. Oamenii  când au intrat  în posesia acestor fluturaşi imediat au dat buzna la sediul primăriei Voineşti pentru a cere lămuriri iar alţii pentru aş depune CV-urile. Unii oameni din comuna Voineşti ne-au mărturisit că au primit astfel de fluturaşi dar în acelaşi timp   ne-au spus că nu este necesar un astfel de magazin pentru că i-ar înghenuchia pe micii agenţi economici din comună: „Nu ştiu cât ar fi de folos acest magazin. În general avem magazine suficient de aprovizionate  şi nu văd rostul unui magazin de amploare lui PROFI să se deschidă în comuna noastră. Sunt un rău pentru micii întreprizători din comuna Voineşti şi localităţile învecinate. Nu este cazul  să intervină. Şi în marile oraşe nu cred că îşi prea au rostul atâte lanţuri de magazine”, a afirmat Ion Braşoveanu, localnic al comunei Voineşti.comuna voinesti

Vine şi ne concurează şi noi ce facem ? Zvonuri au fost că se deschide dar nu este sigur.”, a declarat Liţescu Marina.

Am primit pliante  şi se anunţa că se angajează un şef de magazin, vânzători dar nu am idee unde se deschide acest magazin ”, a afirmat Curpene Nicolae

Edilulul  comunei Voineşti , Gabriel Sandu  a rămas oarecum surprins de apariţia acestor fluturaşi întrucât nu a existat nicio discuţie cu reprezentanţii acestui Supermarket, în vederea deschiderii unui astfel de magazin în comuna Voineşti:”S-au prezentat la primărie mai mulţi tineri , rudându-mă să trimit prin fax la o adresă, datorită faptului că în toată localitatea Voineşti au fost împărţite pliante  privind faptul că  în localitatea se va deschide un nou magazin PROFI şi că se fac angajări ca şef de magazin, casier, lucrător comercial , vânzător de mezeluri, lucrător legume-fructe  iar pe verso  pliantului li se cere la fiecare  date contact şi în subsolul  este o întrebare” În ce oraş sau ce magazin doriţi să obţineţi acest post ?”. La acest moment nu am niciun fel de informaţie că PROFI ar fi cumpărat un teren pe raza localităţii Voineşti. La Consiliul Local nu am nicio solicitare privind concesionarea sau închirierea unui spaţiu  din domeniul public care ulterior prin Hotărâre de Consiliu Local să fie trecut în domeniu privat . Nu există un studiu de oportunitate dacă ar fi  nevoie de un PROFI  la Voineşti. Eu vă spun sincer că am rămas surprins când au apărut aceste pliante în comuna Voineşti. Niciodată nu am purtat vreo discuţie cu  reprezentanţii PROFI… Eu personal nu-mi doresc să avem un PROFI în centrul comunei Voineşti datorită faptului că zona este foarte aglomerată .Şi dacă vreodată… dar cred că va mai dura ani mulţi  un astfel de magazin, cred că –şi va avea utilitate la intrarea sau ieşirea din localitate  ”, a afirmat Gabriel Dănuţ Sandu.

 Pentru a ne lămuri cum stau lucrurile şi totodată a clarifica   dacă la mijloc este vorba  de nişte fluturași otrăviți, am luat legătura cu purtătorul de cuvânt  al Supermarket-ului  PROFI Romania care ne-a confirmat că fluturaşii sunt distribuiţi de dumnealor şi că în următoarea perioadă caută oportunităţi de a deschide  un magazin  în comuna Voineşti: „Intenţia noastră este să deschidem  în zonă şi nu numai, în întregul judeţ. De obicei de la momentul recrutării şi până la momentul când se deschide un magazin durează  destul de mult.  Pe de o parte se prezintă foarte greu oamenii, vin selecţii  şi aşa mai departe.  În timpul acesta se fac toate documentele necesare deschiderii  unor magazine.  Noi nu construim  ci închiriem nişte spaţii  sau construieşte altcineva pentru noi.  Şi pentru moment nu o să găsiţi o cerere pe numele PROFI. După mine ar fi bine să mă sunaţi peste cinci zile când lucrurile sunt mai avansate Acele pliante sunt făcute de noi… Sunt reale şi intenţionăm să deschidem acolo un magazin. Am avut situaţii când am avut toate pornirile să deschidem un magazin… o primărie sau alta s-a opus şi am spus stop joc  şi ne mutăm în altă parte… Noi suntem în căutarea unor spaţii în zonele preorăşeneşti unde intenţionăm să deschidem magazine”, a declarat Gabriel Pâslaru, purtătorul de cuvânt al  Supermarket-ului  PROFI Romania.

 Edilul Gabriel Sandu a spus foarte clar că un astfel de magazin nu îşi are rostul în centrul comunei  iar dacă se va construi  în următorii ani , cu siguranţă, va fi la intrarea sau ieşirea din localitate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.