Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primăria Voineşti are în dotare o vidanjă complet automatizată iar legea  o respectă ca la carte

Autor:

Data: 11 aprilie 2016, 8:49

  •  
  •  
  •  

Primăria Voineşti  îşi dă tot interesul pentru a veni în sprijinul cetăţenilor. Zilele trecute  parcul auto al primărie s-a mai îmbogăţit cu un utilaj de maximă necesitate.vidanja voinesti A fost achiziţionată o vidanjă complet automatizată ce va fi  folosită pentru vidanjarea foselor septice ale gospodăriilor din localitate, neracordate la reţeau de canalizare.Vidanja are o capacitate de 3000 de litri  şi este fabricată în Polonia. Investiţia a fost făcută din bugetul local şi se ridică la 7000 de euro. Edilul Gabriel Dănuţ Sandu  ne-a spus că achiziţionarea acestui utilaj să găsea pe lista priorităţilor încă de acum şasae ani însă nu a fost achiziţionată de atunci, pentru că nu a existat staţie de epurare.Acum staţia de epurare este pusă în funcţiune iar vidanja este golită la staţie.La prima şedinţă de Consiliu Local Voineşti, pe ordinea de zi se vor găsi  două proiecte de hotărâre care vor viza  stabilirea taxei de vidanjare în sumă de 50 de lei,  iar celălalt proiect va viza  amenzi drastice pentru cei care vor deversa pe şanuri sau pe câmp . Amenda  la prima abatere va fi de 1000 de lei iar la cea de-a doua abatere de 5000 de lei.

Staţiile de autobuz , modernizate

Autorităţile locale din Voineşti au reabilitat şi cele nouă  staţii de autobuz din comună. S-a montat şi mobilier nou, acum numai de drag să tot aştepţi mijlocul de transport  .statie autobuz voinesti

Primăria a avizat şi montat  15 panouri pentru  afişajul electoral

Ca întotdeauna, comuna Voineşti poate fi luată drept exemplu. Autorităţile locale deja au avizat şi montat  15 panouri pentru  afişajul electoral.panou afisaj electoral voinesti  Campania electorală pentru alegerile locale  se va desfăşura anul acesta în perioada 4 mai- 4 iunie 2016, la ora 7: 00. La Voineşti au fost amplasate  15 panouri pentru  afişele electorale ale candidaţilor. Perioada de păstrare a panourilor electorale amplasate în locurile speciale pentru afişajul electoral, se va face până la data încheierii campaniei electorale, mai precis, 4 iunie 2016, la ora 7: 00. Edilul Gabriel Sandu ne-a declarat că cei care vor pune afişe electorale pe gardurile unităţilor şcolare dar şi a altor instituţii din localitate vor fi amendaţi . În acest sens se va da o hotărâre de Consiliu Local.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.