Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

1093 de apartamente din municipiul Târgovişte pe lista Programului naţional privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe

Autor:

Data: 9 aprilie 2016, 11:01

  •  
  •  
  •  
  •  

Municipiul Târgovişte se găseşte printre cele 33 de localităţi ale României care ar putea beneficia anul acesta de fonduri pentru reabilitare termică a blocurilor de la Ministerul Dezvoltării prin Programul naţional privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe. Potrivit unei liste publicate în Monitorul Oficial al României , la Târgovişte ar putea fi reabilitate 57 de blocuri cu 1093 de apartamente. Şi oraşul Răcari figurează pe această listă cu trei blocuri însemnând 48 de apartamente.
Vezi lista tuturor blocurilor care ar putea fi reabilitate termic în 2016 la Târgovişte şi Răcari .blocuri targoviste si racari
24% din investiţia necesară reabilitării acestor blocuri este asigurată de la bugetul local, Asociaţia de locatari plăteşte 20% din costul total al lucrărilor de reabilitare iar restul de 56 % este asigurat de la bugetul de stat . În cazul în care asociaţia, sau unul sau mai mulţi proprietari nu îşi poate achita partea ce le revine, primăria poate prelua parţial sau integral costurile şi poate decide modul în care se va recupera ulterior suma de bani.
Finanţarea Programului naţional privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe se asigură conform prevederilor art. 13 alin. (1) lit. a) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 18/2009 privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 158/2011, cu modificările şi completările ulterioare, în limita sumelor alocate anual cu această destinaţie.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.