JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Municipiul Târgovişte a primit suma de 801.100,92 lei pentru izolarea termică a blocurilor

Autor:

Data: 31 martie 2016, 22:34

Consiliul Local Municipal Târgovişte s-a reunit în şedinţă ordinară. Au fost prezenţi 18 consilieri municipali iar pe ordinea de zi au fost 31 de proiecte de hotărâre dar aceasta s-a mai suplimentat cu încă două proiecte.Cu unanimitate de voturi, ordinea de zi a fost aprobată. La punctul şapte de pe ordinea de zi,cu 17 voturi pentru s-a aprobat lista blocurilor de locuinţe din municipiul Târgovişte în vederea participării la Programul local multianual privind creşterea performanţei energetice în anul 2016. Finanţarea şi execuţia lucrărilor Ia imobilele cuprinse în Lista blocurilor de locuinţe pentru anul 2016 se va realiza în limita fondurilor alocate de Ia bugetul local, bugetul de stat şi fonduri ale asociaţiilor de proprietari. Prin Ordinul ministrului nr.292/08.03.2016, pentru anul 2016, municipiului Targoviste i-au fost alocate fonduri de la bugetul de stat in valoare de 801.100,92 lei pentru participarea la Programul naţional multianual de reabilitare termică.
Programul iniţiat de către fostul Minister al Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, actualmente derulat prin Ministerul Dezvoltării Regionale si Administraţiei Publice, este un program naţional multianual, prin care în colaborare cu autoritatiile publice locale se oferă, în prezent, un sprijin financiar de 80%, pentru execuţia lucrărilor, Asociaţiilor de proprietari care doresc să crească performanţa energetică a blocurilor de locuinţe care au fost construite pe baza unui proiect elaborat în perioada 1950-1990, indiferent de sistemul de încălzire al acestora.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google