Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Directorul CATD, Alexandru Oprea: „La Pucioasa, domnul Bădău şi-a permis să facă o investiţie fără să notifice Compania de Apă. Practic, în opinia mea, acolo este un furt “

Autor:

Data: 31 martie 2016, 10:43

  •  
  •  
  •  

Conducerea Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, prin vocea directorului general, dr.jr. Alexandru Oprea  a anunţat public că va sesiza organele de cercetare penală  în  legătură cu investiţia făcută de primarul oraşului Pucioasa , Dănuţ Bădău  pe Aleea Ardealului . Directorul general al Companiei de Apă , dr.jr. Alexandru Oprea a spus foarte clar că la Pucioasa este vorba  de o branşare ilegală şi furt: „În ultimul timp nişte domni primari au devenit extrem de epistolari la adresa Companiei de Apă. Primesc  de la domnul Bădău câte o scrisoare pe fiecare săptămână şi două scrisori pe săptămână de la domnul Budoiu, dumnealor încercând să bage pe gât  cu forţa Companie de Apă nişte lucrări …La Pucioasa , domnul Bădău şi-a permis să facă nişte  investiţii în zona pe care  o administrează destul de bine, zona Pieţei şi spun acest lucru în cunoştinţă de cauză  şi vă pot sta la dispoziţie cu o schiţă cadastrală, să vedeţi ce proprietăţi deţine  societatea pe care dumnealui a reprezentat-o, bănuiesc că acum este doar acţionar. A făcut o investiţie fără să notifice Compania de Apă . Practic, în opinia mea acolo este un furt . Nu a notificat nici măcar CNI, proprietarul reţelei . Noi am fost de acord în ajuta oraşul Pucioasa  de a da apă pe un anumit tronson, să preluăm temporar în administrare  nişte reţele  pe anumite străzi si din această cauză reţeaua CNI are apă pe ea . O să sesizăm organele de cercetare penală. Aşa cum alţii ştiu să facă plângeri Companiei de Apă şi Compania de Apă  a început să înveţe să facă plângeri la alţii. Până acum, Compania de Apă era învăţată să stea capră, scuzaţi-mi expresia.  ”, a declarat directorul general al Companiei de Apă , dr.jr. Alexandru Oprea. În luna noiembrie a anului 2015, pe bani publici, edilul   a dispus  realizarea unei conducte de apă  de 100 de metri şi a unor branşamente   în completarea noii reţele  de apă potabilă, investiţie  realizată cu finanţare de la CNI dar care nu a fost recepţionată şi nici predată Companiei de Apă Târgovişte. Investiţia din bugetul local s-a făcut   pe Aleea Ardealului, în zonă    existând :casa primarului, SC VULCAN BD SRL , un salon de înfrumuseţare  care se pare că este proprietatea soţiei edilului şi un spaţiu al primăriei.

CITEŞTE ŞI:  VIDEO.  În oraşul Pucioasa, „asta înseamnă să fii mafiot”! Să-ţi racordezi firma la reţeaua de apă,  pe bani publici!

Săptămâna trecută, reprezentanţi ai primăriei oraşului Pucioasa au mers la Compania de Apă-sucursala Pucioasa, unde au solicitat într-un mod insistent, să se facă contracte de branşare şi de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă pe Aleea Ardealului, la sediul primăriei, casa primarului şi firma primarului.

CITEŞTE ŞI: Primarul Dănuţ Bădău a racordat ilegal la reţeaua de apă, propria casă, firma şi  primăria

Reprezentanţii Companiei de Apă au refuzat acest lucru spunând că investiţia făcută din bugetul local pe Aleea Ardealului este racordată la conducta nouă de apă, realizată cu fonduri de la CNI şi nu este recepţionată şi predată către Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa către exploatare.  „Cine se scuză se acuză„, spune un proverb francez preluat cu mult entuziasm și de limba română. Aşa a făcut şi domnul primar  prin intermediul unei postări pe o pagină de socializare: “ Pe strada Ardealului a fost făcută o extindere a conductei de apă, neexistând rețea de apă pe acest tronson de stradă pe care se regăsesc 3 societăți comerciale și un spațiu al primăriei, nealimentate cu apă anterior de această extindere …În consecință, extinderea conductei de apă de pe strada Ardealului s-a făcut legal și tocmai în interesul unor persoane care nu erau branșate la o conductă de apă”, a scris edilul pe pagina de socializare.

 Şi fără răutate, reamintim cele trei societăţi: casa primarului, SC VULCAN BD SRL , un salon de înfrumuseţare  care se pare că este proprietatea soţiei edilului şi un spaţiu al primăriei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.