Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primarul Dănuţ Bădău a racordat ilegal la reţeaua de apă, propria casă, firma şi primăria

Autor:

Data: 22 martie 2016, 10:51

  •  
  •  
  •  

Primarul oraşului Pucioasa, Dănuţ Bădău a întrat în panică. Potrivit unor surse, în această dimineaţă, reprezentanţi ai primăriei oraşului Pucioasa au mers la Compania de Apă-sucursala Pucioasa, unde au solicitat într-un mod insistent, să se facă contracte de branşare şi de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă pe Aleea Ardealului, la sediul primăriei, casa primarului şi firma primarului. Reprezentanţii Companiei de Apă au refuzat acest lucru spunând că investiţia făcută din bugetul local pe Aleea Ardealului este racordată la conducta nouă de apă, realizată cu fonduri de la CNI şi nu este recepţionată şi predată către Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa către exploatare. Surse din cadrul Companiei de Apă Târgovişte spun că este vorba de un branşament ilegal dar şi furt de apă. Edilul de la Pucioasa a lucrat cu cap această măgărie, crezând că nimeni nu-şi va da seama.RACORDARE ILEGALA BADAU Concret, edilul a realizat din bugetul local o investiţie privind realizarea unei reţele noi de apă, în lungime de aproximativ 100 de metri pe Aleea Ardealului după care a racordat-o la noua reţea de apă relizată prin CNI şi care în baza unui protocol încheiat în data de 22.09.2015 între U.A.T.Pucioasa, Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa şi Constructorul S.C.RICO S.R.L Constanţa a fost predată spre exploatare a sistemului de distribuţie a apei DOAR pentru străzile: CEREALIŞTI, GAROFIŢEI, PATRANA, ALUNIŞ, C.OLĂNESCU şi RADU COSMIN şi în niciun caz Aleea Ardealului.

CITEŞTE ŞI:  VIDEO.  În oraşul Pucioasa, „asta înseamnă să fii mafiot”! Să-ţi racordezi firma la reţeaua de apă,  pe bani publici!

În luna noiembrie a anului 2015, pe bani publici, edilul a dispus realizarea conductei de apă de 100 de metri şi a unor branşamente în completarea noii reţele de apă potabilă,investiţie realizată cu finanţare de la CNI dar care nu a fost recepţionată şi nici predată Companiei de Apă Târgovişte. Investiţia din bugetul local s-a făcut pe Aleea Ardealului, în zonă existând : primăria, casa primarului, SC VULCAN BD SRL şi un salon de înfrumuseţare care se pare că este proprietatea soţiei edilului. Sperăm ca insituţiile statului să facă dreptate în acest caz. Investiţia din bugetul local se ridică undeva la 59.000 lei plus TVA, regăsindu-se aici şi Aleea Ardealului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.