Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Cristian Stan: “ În luna mai, vom inaugura Complexul Turistic de Natație”

Autor:

Data: 21 martie 2016, 21:25

  •  
  •  
  •  

Complexul Turistic de Natație  reprezintă o investiţie foarte importantă pentru municipiul Târgovişte şi pentru care primarul Cristian Stan a făcut o serie de demersuri . La momentul în care Cristian Stan a preluat atribuțiile de primar la Târgoviște nu exista finanțare pentru cota de 50% pe care municipiul Târgoviște a trebuit să o achite potrivit contractului de finanțare pe acest proiect, şi multe alte probleme dar  toate au fost rezolvate , lucrurile au intrat în linie dreaptă şi peste două luni târgoviştenii vor putea beneficia de această investiţie:  “ În luna mai, vom inaugura Complexul Turistic de Natație, o investiție foarte importantă, o investiție foarte dificilă. În momentul în care am preluat atribuțiile de primar la Târgoviște nu exista finanțare pentru cota de 50% pe care municipiul Târgoviște a trebuit să o achite potrivit contractului de finanțare pe acest proiect. Erau probleme care vizau alimentarea cu apă, care vizau proiectul tehnic, la momentul respectiv practic neexistând lucrări esențiale fiind proiectat stratul doi de asfalt… Sunt lucruri pe care au le-am menționat la momentul respectiv. În această săptămână umplem bazinul olimpic de la Complexul de Natație.complex de natatie targoviste 2 De asemenea, stația de pompare care era prevăzută în proiectul privind centura municipiului Târgoviște a fost licitată separat, la acest moment am dat deja Ordinul de începere a lucrărilor, termenul de execuție fiind de 45 de zile, deci asta înseamnă că până la jumătatea lunii mai avem finalizat tot ceea ce înseamnă proiect ce vizează Complexul Turistic de Natație. Apa de bazin va fi încălzită, epurată, vor fi toate condițiile pentru a ne simți bine acolo… Acum se fac probele, astăzi (n.n-ieri) sunt umplute bazinele auxiliare și după aceea se pompează apa în bazinul principal,  undeva pe joi sau vineri eu cred că vom avea apă în bazinul principal, linerul a fost deja montat și lipit, deci lucrurile merg bine, mai avem lucrări pe exterior și, sigur, facem probele pentru că acum este foarte important ca instalația de încălzire să funcționeze în condiții optime, este foarte important ca instalația de epurare să funcționeze în condiții optime și așa mai departe…”, a declarat primarul Cristian Stan.

Obiectivul general al prezentului proiect are rolul de a determina atingerea scopului proiectului, acela de a crește atractivitatea Municipiului Târgoviște atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini. Astfel, obiectivul general al proiectului „Complex Turistic de Natație Târgoviște” este reprezentat de „Dezvoltarea turismului în orașul Târgoviște prin investiții în infrastructura de agrement”.

Pentru atingerea obiectivului general, este necesară stabilirea unor obiective specifice, care vor conduce, în urma desfășurării activităților proiectului, la îndeplinirea obiectivului general. Astfel, obiectivele specifice ale proiectului vor fi reprezentate de:

Creșterea numărului de turiști ce aleg să viziteze Municipiul Târgoviște cu 21% pe o perioada de 5 ani de la finalizarea investiției (Anul 5), comparativ cu anul 2008;

Creșterea cu peste 20% a duratei sejurului în orașul Târgoviște, pana în Anul 5, comparativ cu anul 2008;

Creșterea numărului de înnoptări în Municipiul Târgoviste cu peste 40% pâna în Anul 5, comparativ cu anul 2008.

Prezentul proiect intenționeazâ sâ creascâ atractivitatea vechii capitale a Țării Românești în rândul turiștilor, prin oferirea unei game largi de servicii turistice de agrement și relaxare (înot, minifotbal, tenis, baschet, târguri turistice, evenimente cu caracter turistic).

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.