JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Se lucrează intens pe DJ 701, în localitatea Corbii Mari – limita judeţului Teleorman, pe DJ 711 C, sector DN 71- Băleni şi  pe DJ 720 A Adânca – Bucşani

Autor:

Data: 16 martie 2016, 17:48

Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a făcut o vizită de lucru la mai multe obiective de investiţii privind infrastructura rutieră judeţeană. Prima oprire a fost pe DJ 720 A Adânca – Bucșani, unde se pregăteşte drumul pentru  asfaltare. Au fost inspectate şi  lucrările de modernizare ce se desfăşoară  pe DJ 711 C, sector DN 71- Băleni. Valoarea totală a investiţiei este de 5.614.184 lei, iar banii sunt asigurați prin OG 28/2013 şi CJ Dâmboviţa.  Acest drum asigură legătura între localitățile Băleni și Nucet, iar în zilele următoare se finalizează stratul 1 de asfalt.  Modernizarea acestui drum județean este importantă atât pentru localitatea Băleni, cât și pentru comunele Finta și Dobra, fiind practic „puntea de legătură” a celor trei localități cu Drumul Național 71. asfaltare drumuri judeteneLucrările de asfaltare sunt realizate de SC Lucrări Drumuri și Poduri: ”Stratul 1 îl finalizăm în două zile. Lucrarea este executată de SC Lucrări Drumuri și Poduri. Îmi spunea domnul primar al comunei Băleni , Marian Paraschiv că localnicii nu credeau că se va asfalta acest drum dar iată că se întâmplă ”, a declarat Adrian Ţuţuianu.”La început localnicii nu au crezut dar acum când lucrările sunt în plin proces de execuţie sunt foarte mulţumiţi”, a declarat primarul comunei Băleni , Marian Paraschiv.Se lucrează intens şi la modernizarea sectorului de drum-DJ 701, începe din DN 61 în localitatea Corbii Mari şi se termină la limita judeţului Teleorman,comuna Gratia, pe o lungime de 8,144 km. Valoarea acestei investiţii se ridică la 11.861.887 lei : “Executăm lucrări de asfaltare. Fondurile sunt asigurate prin Ministerul Dezvoltării Regionale  pe  OG 28/2013. Continuăm în ritm susţinut  lucrările. Din discuţiile purtate cu constructorii, avem şansa de a finalize lucrarea anul acesta. De două săptămâni se lucrează la acest drum  ”, a mai spus Adrian Ţuţuianu.” Este un proiect foarte important pentru comuna noastră  şi ţin să-i mulţumesc domnului preşedinte pentru implicare. ”, a declarat Ionuţ Bănică, candidatul PSD la Corbii Mari.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google