JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. În Centrul Vechi din municipiul Târgovişte,  se va reface marcajul rutier pentru  accesul  maşinilor de intervenţie

Autor:

Data: 15 martie 2016, 15:48

Săptămâna trecută, cu toţii am rămas uimiţi când au apărut nişte marcaje rutiere inestetice în Centrul Vechi din municipiul Târgovişte . Practic s-au trasat nişte dungi albe ca pe drumurile cu trafic intens. Clar , marcajul este inestetic.  Acelaşi  lucru, l-a spus şi primarul Cristian Stan  care a făcut o declaraţie despre acest subiect. Edilul a spus că marcajul s-a făcut pentru  delimitarea clară  a căilor de acces pentru pompieri ,  în caz de incendiu . marcaj inestetic centrul vechi din targovisteMai mult, Cristian Stan a spus că  marcajul se va reface cu o altă culoare , apropiată de cea  a pavajului  de pe Centrul Vechi   iar culoarea albă a marcajului a fost aleasă  absolut nefericit: „Culoarea albă a marcajului a fost aleasă  absolut nefericit. Vom interveni şi o vom schimba cu o culoare mai aproape de  culoarea pavajului respectiv, ca să nu iasă atât de mult în evidenţă. Trebuie să menţionez că potrivit dispoziţiilor legale, trebuie asigurată o cale de acces  pentru maşinile  de intervenţie, grele. Este prevăzut în mod expres, în ordinul 163/ 2007, norma generală  de apărare împotriva incendiilor, nu vreau să ajungem  într-o situaţie similară celei de la Colectiv. Cert este că zona trebuie să fie marcată, este  obligatoriu ca zona să fie marcată . Este momentul să respectăm legea aşa cum este ea menţionată … Repet, culoarea a fost aleasă  absolut nefericit dar vom reface marcajul. ”, a declarat primarul Cristian Stan . Cel mai probabil, pompierii au constatat în urma controalelor , printre altele, lipsa marcajelor rutiere  pentru intervenţie în caz de incendiu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google