JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Târgovişte, Călin Popescu Tăriceanu , preşedintele Senatului României   a spus că nu este exclus ca actualul Guvern să fie înlocuit printr-o moţiune de cenzură

Autor:

Data: 4 martie 2016, 21:47

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu , preşedintele Senatului României  s-a aflat vineri într-o vizită de lucru la Târgovişte. La întâlnirea cu presa , Călin Popescu Tăriceanu , preşedintele Senatului României   a criticat guvernul tehnocrat  spunând  că zilnic se văd gafe ale miniştrilor. Mai mult, Tăriceanu a afirmat clar şi răspicat  că nu exclude posibilitatea înlocuirii acestui guvern tehnocrat  printr-o moţiune de cenzură: „  Din păcate am avut gura păcătoasă . Performanţa Guvernului nu e bună şi vedem zilnic gafele miniştrilor: ministrul Justiţiei, ministrul Agriculturii, acum, domnul ministru Daniel Constantin este mult mai în măsură să vă spună două cuvinte.  Venind spre am văzut că până şi primul ministru a trebuit să îl pună la punct pentru gafa pe care a făcut-o. Lista e foarte lungă din păcate. calin popescu tariceanuLipsa de experienţă, lipsa de pregătire, se văd în modul în care gestionează lucrurile, nemaivorbind de faptul că este o caracteristică a unei astfel de formule şi anume evitarea asumării responsabilităţilor. Aceasta-i caracteristica, să zicem, formulei tehnocrate, nu îşi asumă responsabilităţi şi dacă ar fi fost un guvern instalat pentru trei luni de zile, care să pregătească alegerile, hai să zicem, dar aveam un guvern care să funcţioneze… nu ştiu dacă o să ajungă să funcţioneze, că s-ar putea să păţească pocinogul şi să se trezească cu o moţiune de cenzură, dar el a fost aşa, să zicem, proiectat să funcţioneze un an de zile şi nu este bine pentru sănătatea democraţiei ”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu. Vizita lui Călin Popescu Tăriceanu   la Târgovişte,  în prima parte a zilei a fost strict legată de activitatea de preşedinte al Senatului şi spunem acest lucru pentru că s-a întâlnit cu  Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit al Târgoviştei, Nifon Mihăiţă iar în cea de-a doua parte a zilei, Tăriceanu s-a dedicat activităţilor politice.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google