Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Poliția Locală Târgoviște a demarat o anchetă internă de cercetare în cazul poliţistului care dormea în timpul serviciului

Autor:

Data: 4 martie 2016, 11:26

  •  
  •  
  •  

Poliția Locală Târgoviște își exprimă dezamăgirea față de situația semnalată de un cetățean din municipiu cu privire la neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu de către un polițist local. Mulțumim mass-media pentru prezentarea cazului sesizat, întrucât instituția Poliția Locală Târgoviște trebuie să își exercite activitatea în sprijinul comunității locale.politia locala targoviste.

Menționăm că a fost demarată o procedură internă de cercetare pentru a fi luate măsuri disciplinare drastice, pe care le vom face publice ulterior.

Poliția Locală Târgoviște își asumă, regretă și dă asigurări ferme că își va desfășura în continuare activitatea în slujba și în interesul târgoviștenilor, pe baza principiilor încrederii, proximităţii şi proporţionalităţii, deschiderii şi transparenţei, eficienţei şi eficacităţii, răspunderii şi responsabilităţii, imparţialităţii şi nediscriminării.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.