Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. În CLM Târgovişte  s-au aprobat criteriile pentru organizarea concursului privind postul de director  al Direcţiei Complex Turistic de Nataţie

Autor:

Data: 29 februarie 2016, 18:35

  •  
  •  
  •  

Consiliul Local Municipal Târgovişte s-a reunit în şedinţă  ordinară. Pe ordinea de zi au fost  13 proiecte de hotărâre.  La punctul şase de pe ordine azi , consilierii municipali au votat  proiectul de hotărâre privind aprobarea criteriilor  de ocupare a postului de director-administrator  general al Direcţiei Complex Turistic de Nataţie.  După cum ştim la începutul lunii februarie în CLM Târgovişte s-a aprobat înfiinţarea Direcţiei Complex Turistic de Nataţie.  Direcţia va funcţiona ca ordonator terţiar de credite sub autoritatea Consiliului Local. Direcţia va administra şi gestiona toate bunurile rezultate din proiectul cu finanţare europeană-Complex Turistic de Nataţie Târgovişte. Noua direcţie va avea un buget propriu aprobat de Consiliul Local Târgovişte şi va fi condusă de un administrator general.  În organigrama propusă se regăsesc  48 de posturi. Cu 16 voturi pentru au fost aprobate criteriilor  de ocupare a postului de director-administrator  general al Direcţiei Complex Turistic de Nataţie.  Proiectului Complex Turistic de Nataţie Târgovişte are o valoare de  88.349.662,24 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile din FEDR este de 32.716.401,71 lei, iar co-finanţarea eligibilă a Beneficiarului este de 32.716.401,71 lei.SEDINTA CLM TARGOVISTE

S-au executat lucrări pentru construirea următoarelor infrastructuri turistice:

Ştrandul – va cuprinde o plajă amenajată, şezlonguri şi umbrele pentru relaxare, precum şi bazine pentru înot şi tobogane cu apă. Acest obiectiv de investiţie va fi destinat tuturor categoriilor de turişti, precum şi locuitorilor oraşului Târgovişte. Dată fiind destinaţia acestuia, ştrandul va funcţiona doar în sezonul de vară.

Bazinul acoperit – va putea fi folosit pentru înot de către turiştii din Municipiul Târgovişte şi chiar de către locuitorii oraşului. Reprezintă o oportunitate de a practica înotul atât pe timp de vară, cât şi pe timp de iarnă, întrucât va funcţiona 12 luni pe an.

Trei terenuri de tenis care, fără să aibă un rol competiţional, sunt destinate atât turiştilor ce vin să se relaxeze în acest complex, cât şi locuitorilor oraşului. Atât pentru terenurile de tenis, cât şi pentru cel de baschet, va fi amenajat în apropiere un vestiar pentru utilizatori.

Terenul de baschet va fi destinat publicului, fără să aibă un rol competiţional. Orice locuitor al oraşului şi orice turist ce vizitează Municipiul Târgovişte se va putea relaxa jucând baschet pe acest teren amenajat la standarde europene.

Două terenuri de minifotbal în partea de vest a incintei, ca şi celelalte terenuri de sport, acestea vor putea fi utilizate atât de către locuitorii oraşului, cât şi de către turiştii sosiţi în Municipiul Târgovişte.

Proiectul  mai prevede.  cabina poartă (destinată pazei şi controlului la intrarea în incinta Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte) precum şi alte amenajări exterioare (spaţii de parcare, zone de spaţii verzi şi platforme dalate în zonele de acces la diferitele funcţiuni, zonă de joacă pentru copii, zonă pentru biciclete şi role, platforma betonată pentru organizarea diferitelor evenimente, târguri şi spectacole de către Primăria Municipiului Târgovişte). Investiţa este aproape de final.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.