Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Comuna dâmboviţeană Voineşti  va avea 45 de  km de străzi comunale asfaltate

Autor:

Data: 25 februarie 2016, 18:17

  •  
  •  
  •  

În speranţa că vor reuşi să-şi pună în practică viziunea privind dezvoltarea comunităţilor pe care le conduc, în această perioadă, primarii îşi completează agenda de lucru cu diverse proiecte care să obţină finanţări fie de la bugetul de stat, fie din fonduri nerambursabile europene.Este şi cazul reprezentanţilor administraţiei locale din comuna Voineşti.

 Calculele făcute pentru exerciţiul bugetar 2014-2020 de către primarul Gabriel Dănuţ Sandu vizează în special  accesarea de fonduri europene pentru continuarea lucrărilor de asfaltare în satul Voineşti dar şi a celorlalte străzi comunale şi, nu în ultimul rând, se va construi  o sală de sport în satul Gemenea-Brătuleşti.  Pentru că infrastructura rutieră reprezintă un factor important în atragerea de investitori şi asigură dezvoltarea unei zone, asfaltarea drumurilor constituie o prioritate pentru gospodarul-şef, Dănuţ Sandu.

 primarul comunei Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu

Primarul comunei Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu

Primarul Gabriel Sandu a spus că localitatea Voineşti  este brăzdată de 45 de km  de străzi comunale . Până în prezent s-au asfaltat 16-17 km şi speră ca în 2020 comuna Voineşti să fie asfaltată în totalitate :”  Priorităţi sunt multe. În primul rând vorbim de fondurile europene. Astăzi, suntem la final de lună februarie şi încă nu avem ghidul solicitant pentru accesarea de fonduri pe AFIR şi POR. Avem o viziune pentru următorii patru ani şi spun asta, pentru că pe exerciţiul bugetar 2007-2014 am reuşit să închidem şase proiecte pe fonduri europene la nivelul localităţii Voineşti fără niciun leu corecţie financiară, de ce să nu facem şi în următorul exerciţiu bugetar cel puţin câte am făcut în perioada 2007-2014. Aici ne gândim şi proiectul este scris şi se referă la “Modernizare prin asfaltare a tuturor străzilor din satul Voineşti, pe o lungime de 10 km . Sunt străzi pe care în ultimii 4 ani de zile  s-au făcut lucrări de tot ceea ce înseamnă utilităţi. Şi aici vorbim despre : apă, gaze şi canalizare. Intenţionăm ca pe POR , în satul Gemenea-Brătuleşti o sală de sport. Vom lucra extraordinar de mult, în următorii 4 ani  pentru modernizarea prin asfaltare  a străzilor comunale  dat fiind faptul că localitatea Voineşti este brăzdată de 45 de km  de străzi comunale. Am reuşit să asfaltăm 16-17 km şi sperăm ca în 2020 comuna Voineşti să fie asfaltată în totalitate.”, a declarat primarul comunei Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu .comuna voinesti

 Proiectele de dezvoltare ale comunei Voineşti sunt îndrăzneţe iar edilul Gabriel Sandu a spus că printr-o bună colaborare între executivul primăriei-consiliul local şi voineşteni  dar şi cu sprijinul Bunului Dumnezeu vor continua

 :”  Le voi fi voineştenilor, totdeauna un sprijin,întotdeauna  vor avea uşa deschisă la primărie şi voi încerca să-I ajut atât cât imi permite legea şi să dea Bunul Dumnezeu  ca relaţia dintre mine şi Consiliul Local  să nu se schimbe niciodată.  ”, a mai spus primarul Gabriel Sandu . În exerciţiul bugetar 2007-2014, admnistraţia locală de la Voineşti condusă de edilul Gabriel Sandu sau cum îi spun voineştenii, “Gambă ” a reuşit să implementeze cu brio , şase proiecte cu finanţare europeană , în valoare de 4 milioane de euro,   fără niciun leu, corecţie financiară.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.