Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Se încearcă mituirea unor consilieri locali din CLM Târgovişte

Autor:

Data: 4 februarie 2016, 16:16

Şedinţa de vineri, 5 februarie,  a Consiliului Local Municipal Târgovişte  se anunţă une destul de agitată. După cum ştim, se alege un viceprimar plin şi un consilier cu atribuţii de viceprimar, situaţie care a încins spritele pe scena politică târgovişteană.  Preşedintele PSD Târgovişte a tras chiar un semnal de alarmă , spunând că s-a ajuns în situaţia în care unii consilieri să  fie mituiţi, adică să li se ofere bani pentru votul pe care-l vor da vineri.  Clar şi răspicat Cristian Stan a spus că se  pun la cale tot felul de planuri în cadrul unor întâlniri ce au loc prin restaurantele târgoviştene. Mai mult, Cristian Stan  a spus că oferirea de bani  pentru a vota într-un anumit fel , unui consilier local, înseamnă infracţiune de dare de mită: “ Un subiect cu potenţial exploziv şi spun asta pentru că a început o campanie  de încercare de mituire a unor colegi, consilieri locali. Şi vreau să spun clar,  că oferirea de bani  pentru a vota într-un anumit fel , unui consilier local, înseamnă infracţiune de dare de mită. Simpla promisiune este tot infracţiune de dare de mită. cristian stan presedinte psd targovisteÎi sfătuiesc pe cei care practică  asemenea activităţi , sunt tot felul de întâlniri conspirative care se fac pe la restaurante, prin separeuri , că lucrul acesta este foarte grav . Este foarte clar că la nivelul municipiului Târgovişte  trebuie să se completeze aparatul admnistrativ , la nivelul executivului pentru că este o situaţie  nefavorabilă din acest punct de vedere, dar de aici şi până a utilize aceste mijloace … Aşa că vineri de dimineaţă, eu sper să avem un vot curat , un vot care să nu fie viciat şi chiar voiinţa consilierilo să nu fie viciată  şi să reuşim să completăm aparatul administrative cu două postruri.  Un post de viceprimar  plin şi un consilier care va exercita atribuţiunile de viceprimar ale  mele.. La PSD vom lua o decizie în această seară. ”, a declarat preşedintele PSD Târgovişte Cristian Stan. Vom vedea cum se va ieşi din această situaţie, vineri .

Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu : “ Mai mulţi consilieri locali-municipali  din PSD sau alte partide politice au fost chemaţi la disacuţii  de liderul unui partid politic local şi li s-a oferit sume de bani , de 10.000-15.000 de euro  pentru a vota în CLM Târgovişte”

Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a făcut apel public la instituţiile statului cu privire la faptul că mai mulţi consilieri locali-municipali  din PSD sau alte partide politice au fost chemaţi la disacuţii  de liderul unui partid politic local şi li s-a oferit sume de bani pentru a vota în CLM Târgovişte.consiliul locat targoviste.
De la oră la oră, scena politică târgovişteană se încinge.Dezvăluirile făcute de liderii PSD Dâmboviţa sunt incendiare cu privire la modul în care se fac presiuni asupra mai multor consilieri locali  care curtaţi de anumiţi lideri politici ce le promit aleşilor municipiului Târgovişte zeci de mii de euro pentru votul de vineri din CLM Târgovişte când se allege viceprimarul: “Atrag atenţia instituţiilor statului că mai mulţi consilieri locali-municipali  din PSD sau alte partide politice au fost chemaţi la disacuţii  de liderul unui partid politic local şi li s-a oferit sume de bani , de 10.000-15.000 de euro  pentru a vota în CLM Târgovişte. Şi atrag atenţia şi prefectului  şi o să fac şi scris astăzi,  să participle la şedinţa CLM Târgovişte pentru că li s-a cerut  consilierilor din anumite partide  politice să-şi numeroteze buletinul de vot , ceea ce anulează practice votul secret . adrian tutuianu presedinte cjAici nu mai este de joacă. Acestea sunt infracţiuni de dare  şi luare de mită , conexe faptelor de corupţie  şi liderul politic respective trebuie să ştie asta. Dacă l-a luat valul poate îşi face un duş cu apă rece … Deci ca să dau un răspuns final, ar fi un dezastru pentru Târgovişte  să se producă iun incident în urma căruia  actualul primar interimar să rămână fără atribuţii şi să  preia cineva care  în trei luni până la alegeri nu va avea timp nici să se dezmeticească cu ce are de făcut. Asta arată că unii nu se gândesc  la binele municipiului Târgovişte ci se gândesc doar la interesele lor politice meschine  şi că sunt în total dezacord cu interesele  comunităţii…. Este vorba  despre acelaşi UNPR, vreţi să vă spun cu nume şi prenume?Da,mai mulţi consilieri au fost chemaţi, a avut loc o şeniţă de grup , avem  doi consilieri   din municipiul Târgovişte  care au făcut această declaraţie  public, este cunoscută de tot grupul de consilieri şi suntem pregătiţi să dăm declaraţii”, a declarat Adrian ţuţuianu, preşedinte CJ Dâmboviţa. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu i-a cerut public prefectului judeţului Dâmboviţa, Ioan Marinescu să participle vineri, 5 februarie, la şedinţa extraordinară a CLM Târgovişte , ora 8:30.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google