Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Persoanele evacuate din Căminul de la Liceul nr.2 din Târgovişte au cerut timp de gâdire pentru a fi ajutaţi

Autor:

Data: 4 februarie 2016, 17:35

  •  
  •  
  •  
  •  

Şi joi,câteva dintre persoanele evacuate din Căminul de la Liceul nr.2 din Târgovişte, însoţite de Nicolae Niţu,zis Pantazică, care se declară liderului unei Asociaţii pentru romi au mers din nou, la primăria municipiului Târgovişte.

Citete şi: VIDEO. Cetăţenii evacuaţi dintr-un imobil din Târgovişte refuză serviciile  sociale oferite de primăria Târgovişte

Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul primăriei Târgovişte şi conducerea Direcției Județeane de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmboviţa i-au invitat pe protestari la discuţii . Directorul Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmboviţa, Cristiana Bucur le-a explicat celor prezenţi, că trebuie să accepte serviciile sociale complete (INCLUSIV DE TIP FAMILIAL) în centrele sociale din Târgovişte, şi că nimeni nu vrea să-i despartă de familii, ba mai mult, le-a spus că se vor căuta soluţii, să li se găsească şi locuinţe dar asta, în timp. evacuati tgv
Directorul adjunct al Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul primăriei Târgovişte, Marcela Iordache a întocmit un nou proces verbal în baza căruia persoanele evacuate şi-au luat angajamentul că se vor sfătui cu familia şi se vor decide dacă acceptă serviciile sociale complete (INCLUSIV DE TIP FAMILIAL).

Nicolae Niţu,zis Pantazică

Nicolae Niţu,zis Pantazică

Nicolae Niţu, zis Pantazică, la final a spus că aceste persoane ar trebui să accepte serviciile oferite de primărie până la o soluţie definitivă. Întrebaţi şi protestarii dacă acceptă serviciile primăriei , aceştia nu prea s-au arătat hotărâţi.Şi preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a avut un punct de vedere cu privire la această situaţie, subliniind că acestora li se oferă servicii sociale complexe însă refuză, lăsându-se manipulaţi.
Trebuie să menţionăm faptul că şi miercuri seară autorităţile locale , Direcţia de Asistenţă Socială Târgovişte şi Direcția Județeană de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmboviţa s-au mobilizat şi au încercat să-i ducă pe protestarii în centre unde să beneficieze de serviciile sociale complete (INCLUSIV DE TIP FAMILIAL), însă protestarii au dat bir cu fugiţii, cu taxiurile.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.