Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE NU A EVACUAT PE NIMENI DIN CASĂ !

Autor:

Data: 2 februarie 2016, 21:31

  •  
  •  
  •  
  •  

„Fără rușine, calomniatori de profesie, au răspândit în spațiul public minciuna că Primăria Târgoviște, prin decizia subsemnatului, „a evacuat 12 familii și 29 de copii din Căminul nr. 2”.
Minciuna este ordinară. În realitate:
• Căminul respectiv este dat Universității „Valahia”, prin contract de comodat încheiat în anul 2013!
• Primăria municipiului Târgoviște și Direcția Județeană de Asistență Socială și Protecția Copilului au oferit persoanelor respective servicii sociale complete (INCLUSIV DE TIP FAMILIAL), servicii refuzate în scris, prin semnătură! Mai mult, o familie care avea dosar pentru locuință socială a refuzat, de asemenea, această variantă.
Lucrurile sunt, așadar, foarte evidente. Din păcate, putreziciunea morală a unora care și-au făcut un mod de viață din calomnie și manipulare trebuie amendată. În acest sens, mă voi adresa instanței pentru toate mizeriile vărsate în direcția mea și a familiei mele în ultima perioadă. Cu părere de rău pentru ei, îi înștiințez că, potrivit unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție, rețeaua „Facebook” este „spațiu public” și obligă la responsabilitate și asumarea mesajelor postate.
Înțeleg bătălia politică. Înțeleg și disperarea celor care aruncă aceste mizerii. Dar asta nu înseamnă lipsă de reacție din partea mea. Îi asigur că știu și pot să mă lupt cu toate minciunile și calomniile produse și, mai devreme sau mai târziu, judecătorii îi vor vindeca de aceste obiceiuri. Pentru murdăria morală nu știu, însă, dacă vor avea la cine să apeleze.”  a scris Cristian Stan pe pagina sa de socializare

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.