JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

IPJ Dâmboviţa: “ Iepurele braconat şi câinele de vânătoare au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor” . VIDEO

Autor:

Data: 20 ianuarie 2016, 14:51

Ieri, 19 ianuarie a.c., poliţiştii dâmboviţeni au desfăşurat o acţiune pe raza judeţului, în vederea prevenirii şi combaterii actelor de braconaj cinegetic.
Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 55 de ani, din comuna Cândeşti, în timp ce se afla pe un fond de vânătoare din localitatea Gemenea, având asupra sa o armă de vânătoare şi 7 cartuşe cu capsele nepercutate.
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţinea autorizaţie legală de vânătoare.
De asemenea, poliţiştii din Morteni au surprins în flagrant un bărbat de 33 de ani, din Petreşti, care avea asupra sa un iepure vânat ilegal cu un câine din rasa metiş de ogar.
Pe numele acestora, au fost întocmite dosare penale pentru nerespectarea prevederilor Legii 407/2006 privind vânătoarea şi protecţia fondului cinegetic, iar arma, muniţia, iepurele braconat şi câinele de vânătoare au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google