JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În Târgovişte, verificarea europlatformele destinate colectării gunoiului s-a lăsat cu amenzi

Autor:

Data: 18 ianuarie 2016, 17:38

În perioada 11.01.2016-15.01.2016, polițiștii locali din cadrul Biroului Control – Compartimentul Protecția Mediului au efectuat o acțiune de verificare în municipiul Târgovişte, în zonele unde se depozitează resturi de materiale de construcţii şi deşeuri menajere, dar și la europlatformele destinate colectării gunoiului, ce se găsesc sub directa administrare a S.C. Supercom S.A.gunoi

Astfel, în urma controalelor s-a constatat că pe raza municipiului Târgoviște, există un număr total de 530 de eurocontainere și 173 de platforme ecologice dintre care: 20 fără gard și poartă, 64 fără porți, 2 cu porțile înfundate, 4 fără gard, 6 fără eurocontainere, 2 cu împrejmuiri incomplete și 75 complete.

De altfel, la cele mai multe dintre eurocontainerele din Târgoviște lipsesc capacele, ceea ce contravine Art. 37 alin. (1) și (2) din Anexa Ordinului nr. 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației. În Microraionul VI, în unele locații, sunt amplasate eurocontainere fără a se respecta distanța minimă de 10 m față de ferestrele locuințelor conform Art. 4, lit. a) din Anexa Ordinului nr. 119/2014, iar în Microraioanele XI și XII, eurocontainerele din interiorul platformelor sunt în număr foarte mic (1-2 eurocontainere într-o platformă ce deservește mai multe imobile).

De asemenea, polițiștii locali au monitorizat, potrivit competențelor, zonele limitrofe municipiului în care se depozitează frecvent deșeuri și au solicitat proprietarilor/paznicilor societăţilor aflate în zonele de depozitare să apeleze dispeceratul Poliţiei Locale, în cazul în care surprind autoutilitare care descarcă deşeuri de orice fel, pentru a se interveni cu promptitudine.

În urma acestor acțiuni, au fost aplicate, în total, 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 de lei. Polițiștii locali vor efectua, zilnic, monitorizarea acestor zone pentru a-i depista pe cei care nu se conformează prevederilor legale.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google