Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. 10 investiţii realizate din bugetul primăriei Târgovişte într-un timp record

Autor:

Data: 13 ianuarie 2016, 15:39

  •  
  •  
  •  
  •  

În cadrul primei conferinţe de presă susţinută în anul 2016 de primarul Cristian Stan şi viceprimarul Cosmin Bozieru , s-a făcut  un bilanţ al investiţiilor realizate  din bugetul propriu al primăriei în cele 10 luni, de când primarul Cristian Stan şi echipa sa conduce primăria Târgovişte. Edilul Cristian Stan a aminitit  cele 10 investiţii principale realizate într-un ritm record: „Voi începe cu  inaugurarea în Târgovişte, pe data de 6 martie 2015, a Centrului de zi pentru copii cu autism și sindrom Down „ Sfânta Maria”. Este primul centru din Dâmboviţa dedicat copiilor cu autism și sindrom Down. Ete un proiect de suflet şi l-am iniţiat în calitate de consilier municipal  şi investiţia s-a materializat în momentul în care am preluat atribuţiunile de primar… Sperăm ca pe viitor cu fonduri europene  să extindem acest centru…

 În primăvara anului trecut, în cartierul Prepeleac au demarat cele mai importante lucrări de reabilitare a infrastructurii. Este vorba de sistematizarea a 7000 de mp de străzi şi trotuare, nivelarea şi compactarea suprafeţei fiind în momentul de faţă pregătit pentru asfaltare.

 Parcarea din str. Tudor Vladimirescu a fost realizată tot în primăvara anului 2015 şi este vorba de crearea a 113 locuri de parcare. S-au  demolat  garajele, s-a amenajat spaţii verzi, s-a realizat bordurarea, balastarea, asfaltarea în 2 straturi şi s-a modernizat iluminatul şi s-au montat coşuri de gunoi.

Tot anul trecut în cartierul Matei Voievod s-au realizat primele lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere, din ultimii 30 de ani.Este vorba despre asfaltarea străzii Calea Ploieşti -12.000 mp cu menţiunea că anul acesta întreg cartierul matei Voievod va intra într-un proces de reabilitare…

În data de 8 iulie 2015 a fost inaugurată una dintre cele mai moderne parcări din Târgovişte. Este vorba despre parcarea  din microraionul  3, str. Preot Toma Georgescu.Este vorba despre 3800 mp asfaltaţi,1200 mp de spaţiu verde, reabilitarea integral a iluminatului public, amenajarea  unui spaţiu de joacă, montarea a 16 bănci şi 100  locuri de parcare.

În aceiaşi perioadă au fost asfaltate străzile Tudorică Popescu și Preot Toma Georgescu . Valoarea investiţie a fost de 170.000 lei.

 Parcul Aşchiuţă a reprezentat o ală investiţie realizată pe buget propriu. Principalele lucrări au vizat reabilitarea terenului de sport adică covor asfaltic, imprejmuire şi iulumiat modern. S-au montat obiecte noi de joacă şi s-a repus în funcţiune monitorizarea video.

 Tot anul trecut a fost amenajată  parcarea din microraionul  6, Bulevardul Unirii, zona  blocurilor 72-73 . Aici discutăm despre aproximativ 150 de locuri de parcare, au fost dezafectate garajele, s-a refăcut spaţiul verde, s-au montat bănci şi coşuri de gunoi şi aici va fi realizat şi unul din cele 14 locuri de joacă, pe buget propriu şi pe care noi le avem în proiect pentru anul 2016…

 La începutul lunii august 2015 a fost finalizată o lucrare care  a vizat o zonă din municipiul Târgovişte pe care nimeni nu a băgat-o în seamă  până la momentul respectiv. Este vorba despre  strada  Laminorului. Au fost reabilitaţi 2000 mp, s-a lărgit strada cu 1,5 m, s-a reabilitat iluminatul public, s-au tualetat arborii, s-a amenajat spaţiu verde şi a fost igenizată întreaga zonă. Valoarea investiţiei a fost de aproximativ 300.000 lei.

 Ultima lucrare important realizată pe buget propriu în anul 2015 a fost  cea privind sistematizarea parcării de pe strada Avram Iancu, între blocurile 26 şi 36. O investiţie care a vizat 1000 mp  de parcare, covor asfaltic în două straturi, 50 de locuri de parcare şi reabilitarea sistemului de iluminat şi urmează să realizăm marcarea locurilor de parcare… 10 investiţii în 10 luni de zile. Ritumul a fost de o investiţie pe lună” , a declarat primarul Cristian Stan.  La final, edilul Cristian Stan a spus că aceste investiţii s-au realizat întrun ritm fără precedent la nivelul primăriei municipiului Târgovişte, ritm pe care vrea să-l menţină şi în anul 2016.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.