Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa veghează pentru siguranţa cetăţenilor la trecerea în noul an

Autor:

Data: 30 decembrie 2015, 13:17

  •  
  •  
  •  
  •  

La cumpăna dintre ani, pentru minivacanţa de Revelion, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa a dispus măsuri de creştere a operativităţii, cu accent pe activitatea preventivă şi intervenţia în caz de urgenţă, prin suplimentarea personalului din serviciul operativ. Astfel, în această perioadă, vor asigura serviciul operativ, 24 de ore din 24, peste 250 de cadre ale inspectoratului. La nevoie, personalul operativ se poate dubla sau tripla, în funcţie de necesităţi.pompieri verifica hidranti
Personalul Inspecţiei de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa a executat, premergător sărbătoririi Anului Nou, controale tehnice de prevenire, sprijin şi îndrumare la obiectivele care organizează activităţi specifice în această perioadă (Revelionul), în vederea înlăturării cauzelor potenţial generatoare de incendiu, asigurarea condiţiilor de acces şi evacuare a persoanelor, verificarea existenţei şi fiabilităţii mijloacelor tehnice de intervenţie din dotare, precum şi exploatarea în condiţii de siguranţă a mijloacelor de încălzire şi instalaţiilor electrice. Un accent deosebit s-a pus pe instruirea personalului cu privire la modul de comportare şi de acţiune în cazul producerii unei situaţii de urgenţă.
Toate subunităţile inspectoratului sunt pregătite pentru a face faţă evenimentelor ce s-ar putea produce în această perioadă, pentru asigurarea unui climat de siguranţă şi linişte cetăţenilor dâmboviţeni.
Cu ocazia Anului Nou,
INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ
“BASARAB I” DÂMBOVIŢA
vă urează un nou an mai bun, plin de bucurii şi împliniri,
multă sănătate şi fericire alături de cei dragi.
LA MULŢI ANI !

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.