Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Mondotrans a rămas fără licență de traseu pentru transport persoane, pe ruta Târgoviște-Văcărești-Gura Șuții

Autor:

Data: 17 decembrie 2015, 9:08

  •  
  •  
  •  

 

Consilierii Judeţeni s-au reunit miercuri, 16 decembrie în ultima şedinţă ordinară din acest an iar pe ordinea de zi au fost 38 de proiecte de hotărâre şi cinci informări. Din cele 38 de proiecte de hotărâre, 33 de proiecte au  fost aprobate.  cj 16 decembrie 2015Consilierii judeţeni au amânat proiectul privind aprobarea delegaţiei care va participa la Nanning, capitala Provinciei Guangxi din China – în perioada 25-31.01.2016, urmând ca acest proiect să fie discutat într-o şedinţă extraordinară.  Pe ordinea de zi s-a regăsit şi un proiect ce viza retragerea Licenţei de traseu pentru transport persoane pe ruta Târgovişte-Văcăreşti-Gura Şuţii.Cu 20 de voturi pentru şi 13 abţineri din partea consilierilor PNL , proiectul a fost aprobat . In urma controalelor efectuate în acest an pe linia verificării legalităţii desfăşurării transportului rutier public de persoane de către Autoritatatea de autorizare a Consiliului Judeţean Dâmboviţa împreună cu echipe ale Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier-Dâmboviţa, s-au identificat următoarele nereguli.Din rapoartele de activitate ale echipelor de control din cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa se desprind următoarele:Operatorul de transport SC Mondotrans SA a utilizat în mod repetat, mai mult de trei ori, pe traseul cod: 003 Târgovişte – Văcăreşti – Gura Şuţii, autovehicule care nu fac parte din Programul de transport 2014 – 2019, încălcând astfel prevederile art.28 din Ordinul M.I.R.A. nr. 353/2007 pentru aprobarea Normelor de aplicare a Legii serviciilor de transport public local nr. 92/2007, modificat şi completat, care stipulează:- art.28.

„(1) Retragerea licenţei de traseu se face de către agenţia A.R.R. emitentă în următoarele cazuri:

  1. c) în cazul săvârşirii de către operatorul de transport rutier a unor abateri repetate, după cum urmează:

(ii) când operatorul de transport rutier a înlocuit de mai mult de 3 ori unul dintre vehicule fără respectarea prevederilor art. 18 alin. (2);

(2) In cazurile prevăzute la alin. (1) lit. a), b) şi c), retragerea licenţei de traseu se face în baza solicitării motivate a administraţiei publice judeţene”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.