Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu caută soluţii pentru rezolvarea problemelor personalului medical de la Ceres şi Turist care a fost disponibilizat de ministrul Sănătăţii  

Autor:

Data: 6 decembrie 2015, 9:04

  •  
  •  
  •  

Pucioasa, staţiune balneoclimaterică de interes naţional riscă să dispară de pe  harta unităţilor care oferă tratament balnear şi asta după ce, de pe 25 decembrie, tot personalul medical de la Ceres şi Turist este disponibilizat.
Joia trecută , 27 de persoane au primit preaviz de 20 de zile de la Ministerul Sănătăţii. Cei 27,  doi  medici, un registrator medical şi 24 de asistenţi medicali, sunt salariaţii Institutului Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie Bucureşti. Aceştia activau în cadrul celor două hoteluri cuprinse în reţeaua naţională de medicină recuperatorie: Ceres – 16 persoane (aparţinând SC TBRCM Pucioasa) şi Turist – 11 persoane (aparţinând SC Turist Pucioasa). Institutul Naţional a trimis preavize motivând lipsa posibilităţilor financiare de a mai acoperi salariile angajaţilor, deşi există un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu  a ţinut să afirme că în zilele următoare  caută soluţii pentru rezolvarea problemelor personalului medical de la Ceres şi Turist care a fost disponibilizat de ministrul Sănătăţii . “Ştiu doar ceea ce s-a comunicat .Luni, 7 decembrie voi discuta cu ministrul Sănătăţii şi cu ministrul Muncii şi voi întocmi şi un memoriu justificativ pentru că disponibilizarea personalului medical nu este doar o chestiune care priveşte  doar 20 de persoane ci este o chestiune care priveste  însăşi existenţa oraşului Pucioasa ca Statiune Balneoclimaterică. Au mai fost problem în acest sens dar le-am deblocat cu fostul ministru .La fiecare trei luni am avut o problem cu asigurarea salariilor dar le-am rezolvat  în urma unei dialog constructive şi serios cu fostul ministru al Sănătăţii, domnul Bănicioiu. Eu sper să găsesc zilele acestea soluţia. ”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedintele CJ Dâmboviţa. Concedierea medicilor şi a asistentelor înseamnă că Pucioasa, staţiune balneoclimaterică de interes naţional riscă să dispară de pe  harta unităţilor care oferă tratament balnear la nivel de ţară.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.