Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Doi bucureşteni au ignorat sfaturile şi au rămas înzăpeziţi pe un drum inchis circulaţiei în masivul dâmboviţean Bucegi

Autor:

Data: 5 decembrie 2015, 7:49

  •  
  •  
  •  

Deşi se scrie tot timpul despre faptul că în zona montană dâmboviţeană Bucegi este zăpadă iar cei aleg să meargă în zonă trebuie să fie echipaţi corespunzător cu autoturismele dar şi să respecte recomandările date.De exemplu nu trebuie să aleagă drumurile închise circulaţie pentru că stratul de zăpadă este destul de mare şi riscă să rămână înzăpeziţi. Acest lucru a fost ignorat de nişte turişti bucureşteni care s-au aventurat cu maşina pe conturul lacului Bolboci, partea asfaltată care acum nu este circulabilă şi au avut nevoie de sprijinul jandarmilor. În urma unui apel prin S.N.U.A.U. 112, jandarmii din cadrul Postului Montan Ordine Publică Peștera au intervenit în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate în Masivul Montan Bucegi.
Cei doi turiști, un bărbat și o femeie din municipiul București au plecat cu autoturismul de la locul de cazare, din zona Peștera și intenționau să ajungă la domiciliu. La un moment dat, în zona Contur Lac Bolboci nu au mai putut continua deplasarea cu autovehiculul, din cauza stratului de zăpadă format pe drumul montan.În urma acțiunii jandarmilor montani, cele două persoane au fost sprijinite să deblocheze autovehiculul și au fost însoțite în condiții de siguranță până pe DJ 714 Peștera – Moroeni, în prezent fiind în afara oricărui pericol.Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.