JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Cabana Dichiu din masivul dâmboviţean Bucegi şi-a pus lacătul pe uşă pentru că nu dețina autorizație de securitate la incendiu

Autor:

Data: 2 decembrie 2015, 10:13

În plin sezon de iarnă, Cabana Dichiu din masivul dâmboviţean Bucegi şi-a pus lacătul pe uşă. Carpatmonta Serv, societatea care administrează Cabana Dichiu a decis să o închidă pentru că nu dețina autorizație de securitate la incendiu, lucru confirmat şi de surse oficiale. cabana dichiuDecizia a fost luată după tragedia din Colectiv. Cabana Dichiu este închisă până când va avea o reamenajare corespunzătoare şi se va obţine autorizație de securitate la incendiu. Potrivit unor surse oficiale, Carpatmonta Serv deja a depus documentele pentru obţinerea autorizaţiei la ISU Dâmboviţa iar în zilele ce urmează, pompierii vor merge să efectueze controlul de autorizare. Un lucru este cert, în mini vacanţa de 1 Decembrie, Cabana Dichiu a pierdut foarte mulţi turişti şi spunem acest lucru pentru că în zona montană Padina-Peştera locurile de cazare au fost ocupate în totalitate şi chiar au mai existat cereri însă nu au mai fost locuri. Ne întrebăm, ce au păzit până acum admnistratorii de la Carpatmonta Serv.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google