JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În ciuda stratului de zăpadă destul de mare, zeci de turişti au mers să vadă piramida magică de la Sfinx, pe 28 noiembrie

Autor:

Data: 29 noiembrie 2015, 9:32

După cum ştim foarte mulţi turişti, în fiecare an pe data de 28 noiembrie aleg să meargă pe platoul munţilor Bucegi, la poalele Sfinxului unde spun că are loc un fenomen spectaculos, şi spun unii, vindecător. Oamenii spuncă o singură dată pe an, pe data de 28 noiembrie, soarele apune peste munţi, formând o piramidă magică, ce are puteri incredibile asupra celor care sunt pe platou la acel moment. salvamont dambovitaŞi anul acesta, în ciuda stratului de zăpadă destul de mare, zeci de turişti au ales să parcurgă traseul Peştera-Babele la pas, pentru a ajunge la poalele Sfinxului. Sunt zeci de oameni care vin an de an, recunoscători fiind soarelui şi muntelui pentru vindecarea şi alinarea pe care le-au primit.Salvamontiştii dâmboviţeni i-au însoţit pe turişti, pe tot parcursul traseuluiatât la dus cât şi la întors: „Pe 28 Noiembrie 2015 cu ocazia Zilei Sfinxului echipa Salvamont Salvaspeo Dambovita a oferit asistenta pe traseul turistic Pestera – Babele unui numar de aproximativ 80 persoane ce doreau sa ajunga la Sfinxul de pe Platoul Bucegilor. Zapada cazuta in ultimele zile a fost depusa intr-un strat consistent de 40 cm, atingand in anumite zone si 80 cm acolo unde era viscolita.Pentru ascensiunea grupului au fost angrenati 5 salvatori montani din cadul echipei Salvamont Salvaspeo Dambovita ce au urcati grupul in conditii de maxima siguranta, ajungand pe Platoul Babelor in jurul orei 15:30. Momentul cultimant al zilei dedicate Sfinxului a fost la ora 16:45 dupa care grupul a fost coborat catre platoul Padina Pestera, insa lasarea intunericului ne-a obligat sa actionam cu maxima prudenta pentru a putea preveni orice accidentare.Grupul a ajuns inapoi insotit de echipa Salvamont Salvaspeo Dambovita la ora 19:20„a declarat sursă din cadrul Salvamont Dâmboviţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google