Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Municipiul Târgoviste va beneficia în curând,  de unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din România şi de un bazin olimpic de inot la standarde internaţionale

Autor:

Data: 24 noiembrie 2015, 9:09

  •  
  •  
  •  

O investiţie foarte importantă pentru municipiul Târgovişte  care a intrat în linie dreaptă şi se apropie de finalizare este Complexul Turistic de Natație. Primarul interimar, Cristian Stan alături de viceprimarul Cosmin Bozieru şi administratorul public, Liviu Stoica a făcut o  vizită de lucru la Complexul Turistic de Natație.complex natatie 1 Se lucrează intens  la această investiţie: “ Am facut o vizita de lucru pe santierul “Complexului Turistic de Natatie”. Asa cum se poate observa si in imagini, foarte curand municipiul Targoviste va beneficia de unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din Romania si de un bazin olimpic de inot la standarde internationale!”, a afirmat Cristian Stan Astfel, obiectivul general al proiectului „Complex Turistic de Natație Târgoviște” este reprezentat de „Dezvoltarea turismului în orașul Târgoviște prin investiții în infrastructura de agrement”.Astfel, activitățile care vor conduce la îndeplinirea obiectivelor specifice prevăzute în acest proiect sunt reprezentate de construcția următoarelor infrastructuri turistice:complex natatie 2

 

Ștrandul

Acesta va cuprinde o plajă amenajată, șezlonguri și umbrele pentru relaxare, precum și bazine pentru înot și tobogane cu apă. Acest obiectiv de investiție va fi destinat tuturor categoriilor de turiști, precum și locuitorilor orașului Târgoviș Dată fiind destinația acestuia, șstrandul va funcționa doar în sezonul de vară.

Bazinul acoperit

Bazinul acoperit va putea fi folosit pentru înot de către turiștii din Municipiul Targoviste și chiar de către locuitorii oraș Reprezintă o oportunitate de a practica înotul atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă, întrucat va funcționa 12 luni pe an.

Terenurile de tenis

Se vor amenaja trei terenuri de tenis, fără să aibă un rol competițional, destinate atât turiștilor ce vin să se relaxeze în acest complex, cât și locuitorilor oraș Atât pentru terenurile de tenis, cât și pentru cel de baschet, va fi amenajat în apropiere un vestiar pentru utilizatori.

Terenul de baschet

Se propune realizarea unui teren de baschet în partea de est a incintei, care va fi destinat publicului, fără să aibă un rol competiț Orice locuitor al orașului și orice turist ce vizitează Municipiul Târgoviște se va putea relaxa jucând baschet pe acest teren amenajat la cele mai bune standarde europene.

Terenurile de minifotbal

Se propune realizarea a două terenuri de minifotbal în partea de vest a incintei, fără a avea rol competiț Ca și celelalte terenuri de sport, acestea vor putea fi utilizate atât de către locuitorii orasului, cât și de către turiștii sosiți în Municipiul Târgoviște. De asemenea, va fi construit un vestiar care să deservească aceste terenuri de minifotbal.

Valoarea proiectului: 88.349.662,24 lei

 

Surse de finanțare:

Valoare totală proiect : 88.349.662,24 lei

Valoare totală eligibilă : 65.432.803,43 lei

Valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR : 32.716.401,71 lei

Valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național : 0,00 lei

Co-finanțarea eligibilă a Beneficiarului : 32.716.401,72 lei

Valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile : 15.703.872,83 lei

Valoarea neeligibilă inclusiv TVA aferent : 7.212.985,98 lei

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.